Bebegimyagmur Kizlar 5bucuk aylık bebeğime havuç püresi yaptım tadımlık ama yemiyor midesi bulanıyor . Tekrar tekrar deniycem mi yada akşama tekrar mi vereyim .napiiim 😏
Tugg Bebegimyagmur eger yemiyorsa zorlama çünkü 3 gün deniycen havuç püresi i benimkide çok yemedi havuç püresi ne kadar yediyse okadar verdim iyice sogumasın o taddan diye
Bebegimyagmur Tugg yemezse nasıl deniycem işte :/ havuctan sonra patates,kabak vs. Denicektim. Muhtemel onları da yemez. 3gun verdim 3 günde yemedi diyelim napicam .kafam karıştı
Tugg Bebegimyagmur şimdi havuç verirken içine anne sütü katabilirsin bilindik bi tad aldıgı için yiyebilir hiç mi yemiyor
Tugg Bebegimyagmur akşam vermem dogru olmaz alerjisi varsa gün içinde çıksın diye öglen 12 ve 2 arası verin diyorlar
Deletedmom14 Yoğurt denediysen yoğurtla karıştırıp ver. Denemediysen de önce yoğurdu dene.benim cadı da sebzeleri yogurtsuz yemiyo. Her sebze puresine 1 çorba kaşığı yoğurt koyuyorum
Bebegimyagmur Deletedmom14 yok daha yeni başladım havuçla. Yarın tekrar deniycem .yemezse yogurt vereyim bakalım .inşallah yer 😅
Bebegimyagmur Tugg evet doğru . Yarın ben tekrar deneyim napim . Geçenbir çay kaşığı havuç suyu vermistim onu içti yani 😅
Tugg Bebegimyagmur sulu vermek çorba gibi o daha kolay gidiyor yiyorlar ama püre olunca biraz zorlanıyorlar başta oglum diliyle geri istiyordu yavaş yaval çigneme ye başladı