Bugsbunny OzlemYaren gümüş kalkan değil ama Philips aventin göğüs kalkanını Kullanmıştım çok memnun kalmıştım 💓
Hilaliahmer OzlemYaren kullandım 2 yıl önce çok ama çok memnun kalmıştım. Aldığım en faydalı ürün olmuştu.
aysunakin OzlemYaren ben hem kalkan hem kapak kullandım ikiside çok işime yaradı hala meme ucum yara olacak gibi olunca gümüş kapağı koyuyorum hemen toparlayıveriyor
OzlemYaren Bugsbunny kullanıyorum bende şuan ama hep nemli kaldığın için mi ne iyilesmiyor eşimde çıkar şu kapaklari is yarmiyor diyor
Mkelebek OzlemYaren benn. Dogdugu ilk gun cok acidi hemen taktim ve cok memnun kaldim. Yara aci vs. Hicbise yasamadim.1ay kadr hic.cikarmadim.
dunyam2020 OzlemYaren kullanmadıgım sey kalmadı hala ara ara acır yara olur gumus kapak bı nebze ıyı geldı sureklı kullanıyorum
Ada-Aylin OzlemYaren kullandım ama göğüs uçlarımda açık yaralar vardı ucu düşecek noktaya gelmişti ondan etki göstermedi bende. Yaralarım biraz kapanınca taktım daha hızlı toparladı. Zaten hamileliğin son ayında takmaya başlamak lazımmış.Ama taktıktan sonra baya hızlı toparladı çok kötü değilse göğsünüz mutlaka işe yarar.
Bugsbunny OzlemYaren kurursa çamaşırına yapışır ve daha çok acı çekersin Hem bebek emmeye başlayınca da kuru olunca daha da acıyor Biraz sabret geçecek💜 Ben krem kantaron yağı vs falan da Kullanmıştım Aksine hep nemli bırakmaya çaliştım
zeynepogretmen OzlemYaren kullandım çok rahat ettim. Sürtününce canım çok yanıyordu. O sürtünme olayından korudu
Bugsbunny OzlemYaren bikaç hafta kullandım Hem kendiliğinden akan sütlerim çamaşırıma geçmiyor hem de boşa akmış olmuyor birikiyordu kalkanda
demir1717 OzlemYaren 2 yıllık hala devam emzirme serüvenimde gümüş kapaklarım bacımdır,ahretliğimdir,can yoldaşımdır 😂
Sezinnur Gümüş göğüs kapaklarım satılık. Uygun fiyata vericem. Malesef bebeğim çok az emdi oyuzden kullanamadım pek. Sertifikası , kutusu, garantisi duruyor. Almak istiyen olursa iletişime geçebilir.