Bse Arkadaşlar 15 gündür bebeğim 1 cc dahil formül mama içmiyor çıldırıcam ek gıdads 1 kaşık belki resmen aç doktorda çözüm bulamadı içmeyen bebekleriniz varmı çok korkuyorum uykudayken bile anlıyor içmiyor
Cigdemcey Bse canım benim bebeğimde oyle biboronla asla içmiyordu sululla falan denedim yok hiç bir sekilde formül mama istemedi
derinseda Bse merhaba benim oğlumda 2.5 ayından beri içmiyor çok zor alıyor 3 doktora götürdüm gastroentroloji dahil şükür bir sorun çıkmadı ama içmiyor uykuda veriyorum bazen alıyor bazen almıyor memeyide braktı zaten çok zor zamanlar geçirdim 6 aylığız şmdi 4. Ayda geçtik ek gıdaya beslenme düzenimiz hala oturmadı karmakarışık yemeyen bebek çok zor 😞
Bse 7 aylık olucak biberonu istemiyor sanki çnkü sma kullanıyordum emiyordu gayet iyi bir anda istemedi,bebelsc gold denedim,ağtamil,babay goat asla içmiyor
Misssss Bse doktora gittiniz mi benim kızımda meme emiyordu bıraktı mama da içmiyor. Kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık hala düzelmedi iştahı.
Filizz66 Bse biz covid19 olduk ve kızım asla içmedi halada geçmedi ama ilk zamanlara göre daha iyi birazda olsa içiyor ilk başta biraz şeker koyarak içirdim buğünde ev yapımı pekmez koydum verdim yoksa içmiyor asla
derinseda Cigdemcey kaç aylıktı bebeğiniz bıraktığında peki ne yaptınız bizde 6 aylığızda içmek istemiyor napcağımı şaşırdım
Cigdemcey derinseda meme emiyordu canım ilk mamayı 2 aylık denemiştim istememişti 5.5 ken denedim yine istemedi şuan 9 ay14 günlük hala istemiyor tadına baksa kaçıyor sadece meme ve ek gıda gidiyoruz ama bi arkadaşm mama istemeyince kaşık mama veriyordu
annesinin_kizi Bse canım biberonu değiştir benim kızım 26 günlük ken hastaneye yattı 1 hafta orda sütün zaten azdı daha da azaldı mama denedik öğürdü hep alması azına sonra hastaneden çıktık evde mamajoo biberon aldım hemen tuttu içti ama tabi biberonu içti beni emmedi sütüm azdı daha da azaldı ve bitti
Tugraeda31 Bende aynı durumdayım 7,5 aylık ve biberondan da formül sütten de nefret ediyor.. kendi kendini kusturuyor.. sütümü arttırmaya çalışıyorum mecbur..