Nadireyamac 23 günlük bebeğim var sürsem olur mu çok acı çekiyor sabahtan beri ne yaptıysam uyumadı susmadı çok ağlıyor
Ebruli101 Nadireyamac kullanmanın zararli nöbet geçirmeye falan yol açtığını okumuştum mühendisin oğlu sayfasında
Bsr06 Nadireyamac çok çok zararlı ben bilmeden sürmüştüm nelere sebep olduğunu okuyunca dehşete düştüm. Sürmeyin kesinlikle.
zelam Nadireyamac Gaz için canım biz şuan zeytin yağını sıcak bir suya oturtuyoruz fincanda azıcık ısınınca karnına masaj yapıyrouz o biraz iyi geliyor deneyebilirsin
Nadireyamac Bsr06 hadi ya Allah korusun bende bi sorayım dedim çözüm bulamıyorum çünki neyse sürülmicek o zaman
Omertugra20 Nadireyamac kullanmadim doktora goturdum gaz damlasi verdi zart zart alttan gaz cikartmaya basladi sadece 2 gundur kakasini yapmıyor onada doktor anne sutunle beslendigi icin surekli yapmaz dedi mutlaka sor kullan vallaha cok rahatladi ismi relactaz
Nadireyamac Omertugra20 tamam bende bifidrop ve nurseyi kullanıyordum hiç bi fayda görmedim doktora sorup eşime aldırtayım bugün teşekkür ederim
Omertugra20 Nadireyamac rica ederim bana doktorum her emzirme oncesi 5 damla dedi ben her emzirme onceside kullanmiyorum cunku ne zaman versem hemen gazini atiyor
Hunilianne Nadireyamac ne sürersen sur, hangi gaz damlasını kullanirsan kullan gaz olacak. Bu bagirsaklarin dünyaya alışma şekli. İlaci sadece zaman 3 ay.