Minnakelifim03 Koy yerindeyiz sadece sağlık ocağı var. Bebeğimi kedi tırmaladı elleri kabardı yıkadın kolanya döktüm kabarık yerler geçti. Kuduz aşısı yaptırılan bir gün sonra yapılsa etki edermi
Minnakelifim03 Minnakelifim03 asi yaptırıcam ama hemşire doktor yok yarın gelin yapalım asiyi demişler yarın yaptirsam çok mu geç olur
Gizgiiiz Minnakelifim03 Kuduz aşısına aynı gün başlanılıyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem tek aşı değil zaten kedi sahipli ve aşılı bir kediyse yaptırmanıza gerek yok ama genede doktorunuza danışırsan daha iyi olur
Minnakelifim03 Gizgiiiz yok bahçedeki yavru kedi aşısı yapılmadı sahipli değil zaten. Yarın yaptırıcam inşaallah geç olmaz
smile56 Minnakelifim03 bi eczaneyi hastaneyi fln arayıp sorun bence.bi gün somra yapalım demek biraz değişik olmuş bnm bildiğim hemen yapılır
Minikbal Minnakelifim03 korkmayın sıkıntı olmaz yarinda yaptirabilirsiniz.benim oğlumu kedi tırmaladi kediyi 10 gün takip ettik kedi 10 gün içinde ölmediği surece kuduz degil demektir. Boylelikle asi yaptirmadik.bide tirmiktan kuduz bulaşması cok düşük ihtimal. Aklinizda bulunsun tirmik ısırık gibi durumlarda yarayı bol sabunlu suyla yikayin
Akinbebek Minnakelifim03 bu yasıma kadar hep kedi besledim sevdimm hepsi de sokak kedisiydi çok fazla tırmalandım ısırıldım hiç aşı yaptırmadm . Ama sonucta tırnaklarında mikrop bakteri falan olabiliyor bir de yavrunuz küçükmüş kuduz değildir kedi ama baska bir hastalıgı olabilir