Elizaninanasi01 Kizlar kızım 1 yaşında uzun zamandır her iki kulağının arkasını ve oraya yakın saçlarının arasını hep kasıyor saçlarının arasında bişey yok ama doktor kulak arkası mantar var dedi ilaç verdi geçmiyor acaba kaşıntısı gerçekten mantardan mi
Tubis Elizaninanasi01 doktora güvenmiyorsanız, niye doktora götürüyorsunuz? Burdakiler mantar değil derse guvenicekmisiniz?
Busranisa Elizaninanasi01 evet kesinlikle travozlu dene geçer benim kızımında kulak arkası sarı iltihaptı saçları hep kulak arkasına yapışıyordu kullandım geçti iki günde hemde
EsraKerimm Elizaninanasi01 kız ne olacak.benim geçen oğlum çimlerle oynarken galiba alerji oldu sabaha kadar kasıntıdan unutamıyordu.doktoruma söyledim bi ilaç verdi işe yaramadı.egzama için kullandığım travazolu kullandım hemen kesti.ince tabaka halinde sür gerçekten çok etkili yazık kaşınıyordur şimdi egzamadır travazol egzamaya bire bir
Elizaninanasi01 Tubis ne alaka ya ben diyorum ki doktorun verdiği ilaç işe yaramadı kasimaya devam ediyor siz diyorsunuz doktora güvenmiyorsanız niye götürüyorsunuz