Tugce_hckrkmz37 Kızlar bebegim 2 ay 24 günlük tırnaklarını kesiyorum fakat mutlaka eliyle yüzünü cizip kıyamet koparıyo bu nedenle eldivenlerni cıkaramıyorm asırı haraketli bi bebek ama ellerini dr tanıması gerek ellerinden korkuyor acınca bile ne ypmam gerek 😕
Akinbebek Tugce_hckrkmz37 eldiveni artık çıkarmalısın canımm . Çize çize alışacak ellerine ben kestikten sonra törpülüyorum . Çünkü kesince bile baya keskin oluyo tırnaklar
serebro Tugce_hckrkmz37 tırnakları köşeli sivri kalıyor olabilir mi bende kesmeye korkardım arada sivri kalırdı 😬 illaki çiziyorlar alışana kadar bence kaç kez çizik burunla gezdik 🤦♀️
Unknown Tugce_hckrkmz37 İlk 3-4 gün takmıştım eldiven. 2,5 aylık olmuş çıkartmalısınız artık. Oğlum da çiziyor yüzünü 3 buçuk aylık olacak. 1-2 güne geçiyor zaten. 🤷🏻♀️
AybarsMomy Tugce_hckrkmz37 eldiven takmayın artık geç bile kalmışsın çıkarmakta. Şimdiye elleri ağzında olması lazım zaten. Doktor bana elini ağzına götürünce sakın çekme beyinsel gelişimini etkilersin demişti. Bebekler çiziyor yüzünü iz kalmaz korkma. Sürekli bi yerini çiziyor oğlum 3 güne geçiyor.
Tugce_hckrkmz37 Akinbebek ah ah tırnaklarını bile zor kestiriyor memede yada mamadayken kesiyorum zorla 😀
Akinbebek Tugce_hckrkmz37 keserken bizimki de ugrastırıyordu beni 😇 ama törpü hosuna gitti sende bi dene :)
aaysegulde Törpü yapabilirsiniz. Ben hem yaz olduğu için hem de çabuk alışması için eve gelir gelmez çıkarmıştım. 1 2 güne alışır merak etmeyin
YagmurZ Tugce_hckrkmz37 ben dogdugu gunden beri hic eldiven kullanmadim bana dokunsun esyalara dokunsun kesfetsin diye yuzunu cizmedi mi cizdi ama tirnaklarini torpuledigim icin az siyriklarla atlattik :) bence eldiven yw az kullanilmali ya da hic