8080 Kızlar 2.5 aylık bi kızım var gece uykusunda olsun bari yan yatırayım diyorum o derin uykuda bile patırdayıp hemen sırt üstü yatıyo yan yatırdığımda ağlıyo napıcam sizlerde bunu yaşayan var mııı
Akinbebek 8080 bende asla beceremedim yan yatmıyordu bizimki ne yastıklar koydum arkasına yan yatırma yastıgı aldımm yok illa sırt üstü yatacak. Kusarsa diye korkumdan sabaha kadar uyuyamazdm çareyi reflü yatagında buldum canım 👍
Yaklimives 8080 3,5 aylık hala yan yatiramiyorum 🙈 kafası düz olmasın diye arada yan yatsın diye düşünüyorum ama yok sevmiyor istemiyor. Kendi kendine donmelere başladığı zaman bakalım inşallah 😅
Mom14 8080 benimki ilk doğdugu zamanlar yan yatırdım bi sağ sol ama şuan hiç yatırmadım öyle 1 ay sonra normal yatırdım
Gamzeburkan 8080 canım 4buçuk aylık olduk ne yan nede yüzüstü asla yatmadıı çok şükür bir sorunda olmadı
Mrve2525 Benim de 3.5 aylık kızım var bende yatıramıyorum ama kafa şeklinden dolayı korkmayın basını saga sola cevirdiği için sıkıntı olmaz
SinyorinA 8080 benim oglum 6ay 22 gunluk bu zamana kadar hic yan yatmadi hep sırt ustü yatti sadece kafasi hep sağa dönük oluyordu ne yapsam sola döndürmüyordu kafasını bi yamukluk vardi baslarda ama kendiliginden duzeldi anca simdi 2 gundur yan dönmeye basladi 🙃
Linadnz 5 bucuk aylik kizim var kafasi dumduz oldu kafa sekillendirici yastikta ise yaramadi yanda yatmiyor sonradan duzelir mi ki 😔