Arifeeee AslanUras07 Ben yaptırdım 2 dozu da. Bir arkadaşımın oğlu hastanede yattı o yaptirmamisti. Yaptiranda hasta olabiliyor ama daha az hissediyor hastalığı
Esnakdnz AslanUras07 yaptırdım canım iyikide yaptırdım. Eğer bebeğin alerjik bi bebek değilse kesinlikle yaptırmalısın. Tabi şimdi aşı karşıtları çıkacaktır yada ben yaptırmadım hiç bişe olmadıcılar ama sen onlara bakma yaptır maddi durumun el veriyorsa.
anne15 AslanUras07 ben yaptırdım benimde bi yakınım yaptırmamıs cocuk hastanede yatmıstı duyunca yaptırmamayı dusunmedm hiç
Esnakdnz glbgci yok canım sağlık ocağında doktorlar yapıyo o an bebek bi reaksiyon gösterirse müdahale edebilmek için
smile56 glbgci yapılışı cok kolay aslında cam enjektörde yavas yavas ağzına veriyosun bebenin.yuttukca veriyosun.ama olurda bi sıkıntı cıkar fln o yüzden hastanede olması daha mantıklı
glbgci Esnakdnz 2.ay aşıları için sağlık ocağına gittikten sonra korona olduk da gitmeye çekiniyorum açıkçası
Annee27 anne15 nekadar bu asi saglik ocagim eczaneden al biz yapiyoruz ddi ama hic fiyat sormadim dogrusu
Deletedmom65 Bende yaptırcam 2 hafta sonra randevum var bedava bizim burda ama olmasa da bulur eder yaptırırdım aşılar benim için önemli
MeryemEslem Ben de Yarın yaptıracağım da ondan önce alerji testi yapıyorlar mı Çünkü Bebeğimin alerjisi var mı yok mu bilmiyorum
Esnakdnz glbgci yaa çok geçmiş olsun o zaman pandemi olmayan bi hastaneye götür canım evde olmaz çünkü
glbgci Esnakdnz öyle yapacağız artık aşıdan sonra ailece korona olduk sakın eldivenini değiştirmeden aşı yaptırmayın sizde dikkatli olun
smile56 AslanUras07 yaptırmalısın bence.geçirenler cok ağır geçiriyor.ve yakalanma ihtimalide çok yüksek.okul çağında vs salgın yapabilir sınıfında
kar_kristali Çok kötü bir hastalık.. Oğlumun başına gelen biri olarak söylüyorum kesinlikle yapılması gereken bir aşı.. İhmal etmeyin.. Kızıma bu ayın 23ne yaptıracağım inş
demetdemircioglu Oğluma 2 doz yaptırmıştım kızıma da bu ay ilk doz yapıldı 2. Dozu aralıkta bütceniz varsa yaptırabilşrsiniz tabii