Ececem Merhaba bebeğim 10 günlük. Maalesef ki sütümün az olduğunu düşünüyorum. Bebeği emzirdikten sonra iki memeyi de sağıyorum ama 20 cc anca çıkıyor. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama artmıyor sütüm. Sizce zaman mı lazım yoksa sütüm mü az ?
Gamzeekra Ececem sürekli emzirin sık sık birde süt arttırıcı çaylar için bol su komposto dereotu ceviz badem vs bunları tüketin ve asla sütünüzün az olduğunı düşünmeyin çünkü herşey beyinde bitiyo
Masal10 Ececem aynı olayı yaşadım yaşıyorum 😞 süt yapan çaylar vs.. Yediklerime çok dikkat ettim, süt arttırıcı damla kullandım ama maalesef bende işe yaramadı.. çocuğun sürekli ağlaması üzerine süt pompası aldım ve sütümün yetmediğine karar verdim.. 2 göğüsten 30 cc anca çıkıyor.. mama kullanıyorum artık.. gün içinde emmediği halde yine 30 cc anca.. hiç anlamadım ve çok üzülüyorum
Ficifici Ececem emzirdikten sonra o kadar çıkması çok normal . Ayrıca sağım makinaları çocuğun boşalttığı kadar boşaltamaz sütü . Herkesn süt gelimi farklıdır çocuğun ihtiyacına göredir. Sütünün cc az çıkar ama yağlıdır bilemezsm sen bez sayısına aylık kilo alımına bak .. eğer böyle düşünürsün düşünürsün asıl ondan sütün azalır bu moda girme . Bebeğinle bolca tensel temas sıkça emzirme bol su ve kuruyemiş hurma iç rezene çayı iç aşırı ekmek ya da şekerli şeyler tüketmene gerek yk tahin helvası ye
Ececem Ayyss yani şöyle anneme bırakıp biraz uyumak istiyorum sağdığım süt karnını doyuracak kadar olsa yeter ama çok az 🥺
Gamzeekra Isırgan yaprağı,papatya çayı, tane kişkiş, tere tohumu, anason, rezene ben bunları aktardan alıp karıştırdım günde 1 kere bi tutam demleyip içiyorum. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz sizde
Gamzeekra Ececem zamanla artıcaktır merak etmeyin iyi düşünün iyi olsun☺️ Birde buğday salatası flan yiyebilirainiz boş bol dereotlu flan çok iyi gelir
aaysegulde Ececem maddi durumunuz el verirse hastane tipi pompa kiralayın. Benim de sütüm yetmemeye başlamıştı her şeyi denedim ama fayda etmedi. Bi emzirme danışmanıyla görüştüm hastane tipi pompa önerdi günde 4 defa emzirme sonrası. Ama fiyatı bana fazla geldi. Sütüm olsun diye resmen bi sezeryan parası daha harcadım. E bebeğin masrafları da haliyle epey kabarık. Üstüne bi de pandemi dönemi. Şu an alsam bile hiç fayda etmeyecek çünkü sütüm gitti tamamen. İmkanınız varsa deneyin bence geri dönüşü olmuyor