minnakbaby Elam34 7. Aya kadar sicrama devam etti duz yatinca aninda sicriyordu en fazla 5 dk uyuyabiliyordu. Hep yan yatirdim oyle cok guzel uyuyor. Yuzustu de cok rahat uyuyorlar ama riskliymis yaninda duracaginiz zaman yuzustu yatirabilirsiniz
Mom042 Ada-m canimm meraba uzun zaman olmus benim kizim 3 bucuk aylik bu zamana kadar sicrardi uykuda ama dunden beri artti korkmaua basladim gectimi sizinki
Ada-m Mom042 merhabaa☺️ 8 aylık olmak üzereyiz ve sıçramalar yok denecek seviyede diyebilirim. Gündüz bir şeyden korktuğu zaman veya düştüğünde , uykusunda sıçrama olabiliyor. Onun dışında kalmadı artık merak etme azalır zamanla benişinin de inşallah❤️
Mom042 Ada-m ay insallah uzun suredir cok nadir sicrardi 4. Ay atak donemine girdik heralde bu yuzden cok sicriyo surekli haraket halinde sizde nasim gecmisti 4. Ay
Ada-m Mom042 benim 4. Ayda şiddetli meme reddi ile geçti. O kadar şiddetliydi ki diğer olumsuzlukları unuttum bile😂 ama onu da yendik çok şükür. Şimdi de dişler mahvediyor. Bitmek bilmeyen bir çileleri var 😢
Esramtd1 Mom042 benim bebeğim 3 aylık uykuda sicriyor gözünü deliriyor 20 Daniel sonra tekrar sicriyor gözünü acip
Mom042 Ada-m yok daha yuruyunce uykulari berbay olucak yurumeyi oekistirmek icin ayaga kalkiyolar uyurken meme reddini nasil yendiniz
Ada-m Mom042 🤦🏻♀️ Allah kolaylık versin bize ozaman. Meme reddini çok inatlşmadan Zorlamadan sık sık teklif ettim. Ağzına aldığında da ayakta gezerek ve çoğunlukla zıplayarak emmesini sağladım
Mom042 Ada-m eveg ben simdi zorluyorum ama almiyor ac surekli hunharca elini agzina sokup emiyo isiriyo damaklariyla tuttugu yeri bugun ablasinin sacini agxina goturuyodu . Ciglik atarak uyanmalari var bide