HonKiPonKiDoNiNo Günaydin beybilerr.. Bu avakadolari nasil olgunlastiriyosunuz yaa ? Bi tutturamadim ya curuyor simsiyah oluyor yada sert ! Varmi puff noktasi 🤦♀️
Ata0905 HonKiPonKiDoNiNo siya poşete bağlıyorum firinin içine koyuyorum . Karanlık yer seviyor avakado. Yumusamasi yeter siyahlayinca olmuyor.
NaimeYilmaz HonKiPonKiDoNiNo Poşet içinde yapabilirsiniz. Hızlı olgunlaşırsa siyahlaşmıyor. Bende çok ziyan ettim öyle.
miniktavsanim HonKiPonKiDoNiNo ay bende bir kere aldim ilk deneme olsun dedim serti bende öylece bıraktım sonrada simsiyah oldu boşuna giti 🙄🙄
ygz08 HonKiPonKiDoNiNo eğer kestiğimde olgunlaşmamış ise z. Yağı sürüp streçliyorumm elma ile beraber karanlık bi yere koyuyorum 2 3 gün içinde olgunlaşıyor 😊
Ata0905 HonKiPonKiDoNiNo vallahi o her zaman degisiyor 3 gün falan ortalama ama alırken de taş gibi olanı almayın. Eliniz biraz girsin içine
HonKiPonKiDoNiNo Cok sagolun kizlar hemen oyle yapicam simdi :) 2 gun oldu mutfak masasinin uzerinde halen tas gibi 🙂 Ata0905 NaimeYilmaz ygz08 SbnmTlg
HonKiPonKiDoNiNo Cok faydali aslinda ben cok severim,kizimda yesin istiyorum ama gel gor ki evde beceremiyorum olgunlastirmayi 🙈miniktavsanim
SbnmTlg 2-3 tane elmayla birlikte sarın karanlık bi yere koyun. Bir kaç güne yumuşar. Elinizle üstüne bastırdığınızda içine çöküyorsa olmuş demektir.
Birkucakmutluluk Bende başka bir soru sorayım. Avokadoyu kaç liraya alıyorsunuz ? 1 avokadonun 10 TL olması normal mi ?
HonKiPonKiDoNiNo Cumartesi carrefourdan tanesini 7 tl ye aldim… 10 sanki cok bilemedim ziyan ettiklerimde hic 10 tl degildi.. Birkucakmutluluk
zeynepogretmen Birkucakmutluluk şehirden şehire değişir. Antalyada yetiştiği için mevsiminde fiyatları çok uygun oluyor. Gerçi son bir senedir çok zamlandı. 2 sene önceye kadar 4 tanesini 5 liraya alıyorduk biz. Sonra popüler oldu çok zamlandı 😂
Birkucakmutluluk HonKiPonKiDoNiNo bende anlayamadım pahalıma geldi 🤔 1 kg muzda 10 TL 1 adet avokadoda🤷🏼♀️
zeynepogretmen HonKiPonKiDoNiNo yanına elma koy bir yerde beklet. Ama ben genelde olmamış bir kaç tane alıyorum sebzeliğe koyuyorum oldukça yiyorum.
HonKiPonKiDoNiNo Tesekkur ederim 🙂 1 elma 1 muz posete koydum attim firina zeynepogretmen Gzdzeynep Mervemerveesk
HonKiPonKiDoNiNo Zaten almis basini gidiyor hersey, pazara cikmayali 1 seneden fazla oldu sanirim 🙊 Mom078
Gzdzeynep HonKiPonKiDoNiNo elma yada muzla aynı yerde dışarda beklet yalnız hergün de kontrol et olgunlaştıktan sonra çok çabuk bozulabiliyor. Ben daha dün kestim geçen hafta almıştım çok sertti muzla beraber dışarda beklettim oldu yedik.