Aselbuk Kizlar kizim 2 yasinda hic uyumuyo geceleri bitki cayi varmi bikdiginiz uyku yapan uykusuzluktan iyice bittim nasil kullaniliyo yazaemissiniz
Ikrazumra19 Aselbuk burdan birisi sunu verin dese güvenip vericekmisiniz gercekten bir doktora goturun bitki caylari bebeklerde beyni etkiliyor direk nasil guvenip vericeksiniz
seydaac Aselbuk Papatya çayı verilebilir ben 6.ayından beri veriyorum ihtiyaç olduğunda. Kaynatarak yapıyorum en 3 4 tane papatya 2 su bardağı su ile kaynatıyorum. 5 dk demlenmesini bekliyorum. Papatyayı fazla koyarsanız yoğun bir tadı olur.
Aselbuk Ikrazumra19 burada kullananalar cok var doktora sordum birsey demedi uyumaya bilir emzirmeyi birakin dedi emzirmeyi birktigimdada uyumadi burada sormam hatami.
seydaac Aselbuk benim kızımda işe yaradı, tabi her bebek farklıdır 🤷♀️ bir de mayıs papatyası olması gerekiyor, diğer satılan papatyalar bir işe yaramıyor.
seydaac Aselbuk bildiğiniz güvendiğiniz bir aktar varsa bulabilirsiniz. Ama bazıları mayıs papatyası diye satıyor gerçek olmuyor. Doktora danışın eczaneler de satıyor.