tekgamzelimm Zeynep_alya24 ben pandemiden dolayı çıkamadım herşeyi o siteden aldım çok memnunum sadece ağız mendili hoşuma gitmedi yıkandıktan sonra buruş buruş oldu
RabiAsya Zeynep_alya24 Bende alışveriş yapmıştım hamileyken, sadece bir ürünüm kız yerine erkek elbisesi olanı gelmişti diğerleri göründüğü gibiydi. Yani uygun olduğu için alınabilir.
uykucukoala Zeynep_alya24 geçen sene yapmıştım baya güzel ürünleri yıkayınca rengi kaymıyor büyüme çağında oldukları için alınabilir
Busra7125 Zeynep_alya24 4 aylik oğlumun kış alışverişi yaptım çok çok memnunum yazinda bu siteden tulumdur takindir falan almıştım ondada çok memnun kalmıştım
Cihangiriinannesii Zeynep_alya24 Ben alışveriş yapıyorum ama fazla bir şey beklenmemeli çok boyalı düşük kaliteli ürünler yine de kullanılıyor 😊
Zeynepinannesiii Zeynep_alya24 evet ben yapmıştım alışveriş guzel ürünleri. Sadece tek sıkıntım beden den oldu benim bebek az tombik üst oluyor ama alt pijama ayına göre olmuyor aldiklarimi cok giydirememjstim. Başka bi sıkıntı yaşamadım hiç
Busra7125 Zeynep_alya24 ha bide bebegim 4 aylık ama 9 12 beden tam oluyor tombik bir bebek değil 6.500 kilo tam ortalama kilodan alacaklarini büyük al