Perihanasel Kızım 10 ay 28 günlük cumartesi ilk defa biraz mandalina suyu verdim bi saat sonra vucudu isirik. Gibi oldu krem falan sürdüm pazar sabahı çogalmışdı yine böyle bişey başına gelen varmı neler yapdınız 😞😞
yasinsmommy Perihanasel bebeklerde mandalina, kiwi tarzı meyveler isilik değilde daha çok alerjik yan etki yapabiliyor bazısı sadece kısa süreliğine bazısı kalıcı olabiliyor bir süre vermeyin ve takipte kalın
Perihanasel Resim nasıl yükleniyordu hatırlayamadım bilen yaza bilirmi kızımın resmini yüklim resmi gören belki daha önce başına gelen bi anne yardımcı olur bana
Perihanasel yasinsmommy alerji oldu galiba vucudu çok kötü oldu çok az verdim denemek için zaten daha da vermedim yinede tşkler 😞
papatya33 bende de olmuştu zeytinyagi sürmüştüm kuruyunca yavaş yava geçti bir de banyoyu sık yaptırmaya özen göstermiştim,kıyafetlerde de kalıntı olabiliyor
Perihanasel papatya33 bende hergün banyo yaptırıyom ama alerji olmuş galiba şimdi uyuyor uyansın saglık ocagına götürücem git gide cogalıyor malesef😞