Ftmnrhazal 2 aylık kızım bi türlü emzik tutmuyo ve hiç durmuyo sürekli ağlıyor süreklii yapmadığımız şey kalmadı dayanamıyorum artık 😞 Emziğe nasıl alıştırdınız
burcuu26 Ftmnrhazal dogdugu gun verdim cok sukur aldi sadece emzikle susuyordu tutamiyordu fazla ama simdi tutuyor kendi iki bucuk aylik hangi marka denediniz bibs kullaniyorum brn pek red olmuyor biraz pahali ama isterseniz alip deneyin
nisosmom Ftmnrhazal aventin emzigini deneyin iki kizimsa sadece onu tuttu. Kuzenimin oglu cok aglayan huzursuz bi cocuktu emzik tutmuyo annesini emzik gibi goruyodu gogusleri heo yara icinde kalmisti ona da önerdim biraz israrla tuttu cocuk ve cok rahat etri
Ezgi_saymaz Ftmnrhazal benimki 3 ay emzik tuttu güzel emiyordu düşürsede veriyordum fakat sonra birden bıraktı. 4 buçuk aylığız almıyor asla 🙅♀️
Ftmnrhazal KahramanAnne Doymuyodur dedik doktor kontrol altında mama verdik gene memnuniyetsizlik kaç tane gaz ilacı değiştrdk gene aynı resmen ağlamayı huy edinmiş gibi herşeye ağlıyo herşeye
KahramanAnne Ftmnrhazal kolik bebek ozaman. Allah kolaylık versin ama üzülme 1 2 aya düzelir bence iyice oturup hayata adapte olur
Tulay_34 Ftmnrhazal hangı mamayı kullanıyprsunuz mama gaz yapar bırde gaz ılacı olarak kesın cozum laktoz emzımı olan damlalar kullandınız mı doktorunuza danısın. Bıtkısel olan zınco harvelys gıbı urunler cok etkılı degıl
Ftmnrhazal KahramanAnne 2 ay 5 günlük şuan doğduğundan berii hiçbirşey değişmedi tükenmişlik hissediyorum artık
burcuu26 Ftmnrhazal bu cok farkli canim bak istersen internetten kaucuk emzik ve cok hafif anne göğsüne yakin
Tulay_34 Ftmnrhazal Ftmnrhazal gaz ılacı olarak laktoz enzımı ıceren damla kullanın derım doktorunuza danısın verır zaten kullanmıs mıydınız gazı vardır öuhtemelen o aylarda sıddetlı olur
Tulay_34 Ftmnrhazal kullandım ben en son o care ettı bıze laktoz enzımı doktorunuza danısın Verır muhtemelen