123poyraz Kızlar geçen ay prezarvatif yırtıldı hep içime gitti kan tahlili.yaptim negatif çıktı ertesi günde adet oldum adetim bittikten sonra test yaptım negatif çıktı hamile değilimdir demi
KahramanAnne 123poyraz yok değilsinizdir . Adet olmuşsunuz zaten. Kanda da negatif çıktı imkansız gibi birşey ☺️
Papatyaseverrrr 123poyraz o zaman degilsiniz zatn iki hafta gecmis olsa cikardi kanda ondan ziyade adet olmussunuz adet zaten dollenmemis yumurtanin vucuttan atilmasidir atildigina gore ortada bir gebelik yok
123poyraz Nehirbadeninannesi inşallah ya adet oldum zaten adetim bittikten sonra da test yaptim gene negatif suan istemiyoruz zaten 9 ay 7 günlük oğlum var
Nehirbadeninannesi 123poyraz dert etme canim zaten kesin sonuc almak icin kan testi yapilir eger yeni bir gebelik olusumu dahi soz konusu olmus olsaydi kanda kesin cikardi ustune bide zaten adet olmussun Allah oglunuza uzun saglikli hayirli omurler versin insallah
123poyraz Nehirbadeninannesi amin insallah cok tsk ederim rabbim çocuklarımızı bize bagislasin cocuk sahibi olmak isteyenlere de rabbim tez zamanda nasip etsin insallah