Caglak93 yarım metre boyları var türlü türlü huyları var bacım😂 küçücük insan tüm aileyi parmağında oynatıyor tek ağlamasıyla,elinde biberonla , bezle hazır kıta bekleyenler mi dersin. Salıncağa koyalım bence susar diyenlermi. 😂 Çocuklar birazda stresten ağlıyorlar biraz izin verin ağlamasına altı temiz karnı tok gazı yok diyorum. Ağlasın ki sinirleri boşalsın çocuk rahatlasın diyorum yooook sen bu çocuğu ağlatmak için mi yaptın diyorlar😂😂😂 yahu evlat benim keyif benim (bu arada gerçekten bebekler çok dazla sese uyarana maruz kaldıklarında stres olurlarmış ve streslerini atmak için ağlarlarmış. Eğer herşeyi yaptım yinede ağlıyor diyorsanız kucağınıza alıp sakin ses tonu ile geçti annecim biraz ağlayıp rahatlayabilirsin gibi cümleler kurup bi süre ağlamasına izin verin sonrasında hemen emzirin uukuya daha kolay dalıyorlar o zaman. Çünkü stres Bebeklerde uyku isteği uyandırıyormuş ama bastırmamak gerekiyormuş yani stres yapıp ağladığında bir süre kendi haline bırakın sadece sakin ses tonu ile konuşup kucağınızds tutun diyorlar.