Volmine Kızlar bugün oğluma bot aldım. 1 yaşında sizce 1 yaşındaki bebiş kışın İçin bot kullanabilir mi ? Ayakkabısı var aslında yoksa numarasını değiştireyim mi ? Seneye giyer kararsız kaldım napayım tecrübeli anneler 1 yaş bebek çok gerek var mı?
Yuliya1219 Volmine herkesin fikri baskadir mutlaka ama ben hem spor ayakkabi seklinde hemde yagmur cizmesi seklinde aliyorum 2 senedir. Mesela bugun yagmur yagdi durunca cizmeleri giyip ciktik disari sularda yurusun diye. Normalde sporlarini giydiriyorum.
Prematureannesii Volmine asla gerek yok geçen sene kızım 1 buçuk yaşındaydı bot aldık evden çıkamadığı için giyemedi fazla bu sene sporla geçirmeyi düşünüyorum
HYagmur Volmine 1.5 yaşında kızım bende almayı düşünüyorum yaşadım yere zaten kar pek yağmıyor zaten çok soğuk oluyor nadir çıksrız bir yere gidersekte hep arabayla gidiyoruz 😊
Volmine Yuliya1219 bebeğiniz kaç yaşında evet doğruda kışın çok dışarı çakamıyoruz ya bebek küçük diye aldım sonra acaba dedim .
Volmine Prematureannesii diyorsunuz görümcemde öyle dedi . Küçük olduğu İçin çok gezmiyoruz dedi . Numarasını büyük al dedi 2 yaş İçin kaç numara olur 22 numara oluyor şuanda
Yuliya1219 Volmine bir ay sonra 2 yasina giricek allahin izniyle. Gecen kista da almistim bu senede aldim benim oglum seviyo yagmur birikintilerinde yurusun firsat buldukca cikariyorum ben. O yuzden aldim.
Prematureannesii Volmine rahat yürüyemiyorlar canım tavsiye etmem yeni yürümeye başlayan bi bebek için sıkıntı ya
Matmazell_ Volmine kızım 14 aylık düşünmüyorum bn nadir dışarı çıkıyorz zaten alırsamda yağmur botu gbi alırım büyük ihtimalle
Prematureannesii Volmine iade edebilir veya spor ayakkabı ile değişim yaparsanız daha mantıklı olur seneye giyeceği numarayı tahmin etmek çok zor ben geçen sene hediye bot almışlar değişim yaptım ama seneye anca olur büyümemiş çok fazla ayaklarımız kimisinin hızlı büyür
Volmine Prematureannesii uyyy elimde kaldı spor ayakkabısı var. Kuzeni falanda verdi . Hiç giymemişte var 🤣
Prematureannesii Volmine o zaman sen 2 3 numara büyüğünü al bizim 22 giyiyodu geçen sene bu sene 24 giyiyo sen 3 numara büyük al da 1 nunara büyük gelsede sorun olmaz seneye
Volmine Prematureannesii hahahah aşk olsun o kadar değil 21 oluyor yavruma ama ben sıkmasından yana değilim oyüzden 22 aldım 🤣🤣😂