Esmasel Komik anlar,ilk hareketleri,ilk adımı yürüyüşü koşması kacması aglaması korkması öpmesi sarılması istekleri anlama cabaları sıkıldıgı zamanları allahımmm biz anneler olarak cok sanslıyız çok ŞÜKÜR 🙏🏻
Sadiyealp Esmasel Allahıma çok şükür o kadar güzel evlatlarımız varki her anı dakikası çok farklı bişey ya bazen sinir oluyorum sonra bi hareketi her seyi geçiriyor 🥰 köpek sesi duymuştu uuuu dedi kaşları faln kaldırdı ağzını değişik bişey yaptı çok komikti o hali 😁
InancDemir20 Esmasel ortam sessizken biranda gürültülü gaz çıkarması ve bunu cok yapıyor eşimle gülmekten ölüyoruz büyük bir adam gibi yellenince komik oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Nursma Esmasel koyunlar ne der kızım? Meeeee peki ya kediler? Mee Köpekler ne diyordu ? Mee 😁ama yolda falan kedi görünce mav der biz sorunca hepsi mee 😁 varlığına bin şükür 🥰
Dgndrmz Esmasel şuan aklıma gelmedi ama yorumları okuyunca bi arkadaşın ayna yorumunu gördüm. Benim oğlumda bu sıralar üstünü giydiriyorm hadi aynada kendimize bakalım diyorum koşarak boy aynasına gidiyo kendine bakıp aaaaaa diye gülüp aynayı şapur şupur öpmesi yani kendini öpüyo 😂😂 bayılıyormmm eriyorm resmen 😍
mrsbean Esmasel kızım 6 aylık, 2 gün önce uzandım kızımı da yanıma oturttum oyun oynuyodu kendi halinde. Sonra bi bana baktı ağzını açtı eğilip burnumu ısırmaya çalıştı tabi ben kahkaha atmaya başlayınca o da güldü😂 Galiba beni sevdiği için yemeye çalıştı o an😂😂
bitterikolata Esmasel 9 aylıktı oğlum gece çok uyanır ben de farkında değilim her defa anneciğim gece daha gece uyuman lazım diyerek uyutuyorum, bi defa eşimle dizi izliyorum gece saat iki falan kamera açık uyandı kafasını kaldırdı bakındı cece da cece dedi geri uyudu hala güleriz 😂
cocomelon Esmasel yaaa her anı çok güzelde biz şunda çok Gülmüştğk komikti o an baya kızım 5 aylık gazdan uyumuyordu gece saat 2 gözler fal taşı gibi güldürüyordum kahakaha atıyordu bir saniyede yuhum gelir gibi kafa düştü direk uyudu eşimle krize girmiştik en kısa uykuya geçişidir o gün 😂😂 birde şimdi 14 aylık yemek yemeyi hiç sevmez ona hazırladığım yemeği görür görmezzz kendini kusturmaya çalışıyor öğğğğ yapıyor öksürüyor her defasında şapşiğim 🤦🏻♀️