Yesidil Mucizebebegim bizde yaptırdık aşımızı hiç ağlamadı bile. Ama sonrasında biraz huzursuzluğu oldu. Ağrı mı yaptı, yeri mi acıdı anlamadım ama durup durup birden ağlmaya başlıyordu. 2 gün sonra düzeldi. Sizin de kolay geçer inş
Arhan-Tansu Mucizebebegim bizim her aşıda aynı durum durduk yere ağlıyor ve ateşi cıkıyor 5.5 aylıgız bizde İnşallah rahat geçer 🙏
Ozgeackgz-0 Mucizebebegim bebekten bebeğe göre değişiyor sanırım bizde bir sıkıntı olmadı ilk defa tek başıma gidip yaptırdım normalde hiç tutamam kendi çocuğumu aşı yaptırırken. Ateş huysuzluk yapmadı ama bir iki saat kucak istemişti
Demeyelim Benimde tam yarın 6 ay 4 gün aşısı yarın ama her aşı yaptırınca bebeğim 2 gün kendine gelemiyor 2 gün uyku yok bana ve ona ve iştahsız oluyor kilo geriyor hemen
Mucizebebegim Demeyelim benim hiç bı asida sıkıntı olmadı bu güne kadar 2.ay asisi hariç bı onda huysuzlandi onun harici iyiydi yarınki nasıl acaba
Mucizebebegim Yesidil umarım benimkide aglamaaz hiç dayanamiyorum yaa gerçi asilarda benimkide pek aglamiyo ama anne yüreği valla dayanamıyorum asi günlerini hiç sevmiyorum
Mervebrar24 Biz iki hafta önce olduk 6.ay aşımızı ateş falan olmadı ama huysuzluk vardı iki gün iki bacaktan bi de ağızdan damla şeklinde yapıyorlar şimdiden geçmiş olsun 💐
Mucizebebegim Mervebrar24 bide kan alıyorlarmış değerlere bakmak için o ne zaman oluyor ve nerden aliyorlar
sed Mucizebebegim merhabalar kan tahlili icin bebegimin kolundan aldilar . Dikkat edin bebeginiz aç olmasin. Hemşire damari buldu ama kan gelmedi. Cok aglatti oglumu😔