Sevdaysl Merhaba kızlar yardimci olursaniz sevinirim 😕 sezeryan sonrası kanama ilk zamanlarda kac gun sürüyor ??? araştırdım baktim ama bulamadım 😯 Ben cumartesi sabah sezeryan oldum. Bugün adetin son günü gibi sadece lavaboya çıktığım zamanlarda oluyor afedersiniz pedim bile kirlenmedi normal mi ??
Nur98 Sevdaysl bende de40 gun boyunca arada cok az geliyordu sonra cok geliyordu normal galiba sen tedbirli ol yinede canim
Fadimr Sevdaysl benim ilk hagta regli gibi oldu sonra azar azar lekegibi20. Gün tamamen bitti. Çok normal öyle olması sezeryan da içimizi temizledikleri için az oluyormuş doltorum öyle söyledi
Melikefurkan Sevdaysl Bende sezeryan oldum yaklaşık bir buçuk ay sürdü ama bir ara durdu bitti dedim sonra geri olmaya başladı muhtemelen seninde öyle birseydir.
Cmrmt İlk zamanlar bitti sanıyorsun ama bir hafta sonra ilk günlerden daha beter geliyor o da azala azalan bitiyor. 40 günü buluyor ama. Benim 2 cocugumda da böyle oldu
Sevdaysl Melikefurkan korktum açıkçası baska bi sıkıntı çıkmasın bikac gun daha bekliyim bakayim ne şekilde devam edicek
[silindi] Sevdaysl benim 13 gün oldu dün gece bitti sandım bugün hiç gelmedi şimdi yine geliyor normalmiş 🤷♀️ geçen hafta ultrason la baktı normalimiş herşey çok güzel dedi
Adensu Sevdaysl 18 gunluk oldu üçüncü seseryanim bu arada hala gecmedi kanamam bir gun pedim kirlenmezse ikinci günü kirleniyor daha bitmedi tam olarak bekliyorum