betulcakici Kızlar doğum yapalım 1 ay oldu biliyorum çatlakların geçmesi için çok erken ama çok korkuyorum geçmiycekler diye sizinkiler geçti mi tamamen iz kaldı mı ve ne kadar sürdü geçmesi kaçıncı ayda geçer
Umremetehan betulcakici bende doğum yapali 3 ay oldu daha 20 yaşındayım ve lanet catlaklar bı turlu geçmiyor hala ilk gunki gibiler
izmirliannee betulcakici 9 ayligiz gecmedi ama ben asiri catlamistim yumurta beyazi sur dediler bir turlu firsat bulamadim
efeadem04 hulyatkknt kilonuz varmı bende 4 aylığım diyet yapıcam ama bebeğim küçük başlasammı bilemedim
Umremetehan betulcakici benimki erkek 60 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğum yaptım ama boyum 175 olduğu için kilom belli olmuyodu şimdi 70 kg oldum zayıfladıkça çatlaklar daha kötü oluyor
betulcakici Umremetehan bende 60 la hamile kaldım 79 la bitti şimdi 70 mişim nefret ediyorum çatlaklardan bişeyler denedin mi hiç geçsin diye
Yunusemir Umremetehan boyumz aynı ama ben senden kiloluyum nasıl kilo verdin 74 le hamile kaldım 87 ile doğurdum şimdi emzirme dönemi olduğu için geri 85 oldum 1.5 aylık bebeğim yiyorum süt olsun die
hulyatkknt efeadem04 doğumdan sonra buyum kilolarım fazlasıyla gitti sonra yeniden aldım 😂 açıkçası diyete benim de başlamam lazım en azından sağlıklı beslenmeye ama profesyonel bir yardım almam şart acikcasi
Umremetehan efeadem04 şöyle soyliyim doğum yaptım 15 gün sonra abim pozitif çıktı bikac hun sknra bende belirtiler başladı ve bebeğim 20 günlükken bende covid oldum tabi ben olunca bebeğimde oldu tam 20 gün evde maske eldiven ile çocuğuma dokundum o stres o üzüntü bı anda gitti kilolar
efeadem04 Umremetehan sizin stresten gitmiş rabbim bir daha yaşatmasın bizi bebeğimizden eksik etmesin inş