Rabia4137 3 aylık kuzumun koltuk altı ve boynu pişik oldu krem sürdüm ama fayda etmiyor ne yapabilirim yardım lütfen 😔
Gmzdgs Rabia4137 pudra kullanma sakın toz oldugu için bebegim akciğerleri e yapışıyomuş sudocrem kullan hametan falan sür
Mom0911 Rabia4137 bepantol, sudocrem, mustela bunlar en iyi pişik önleyici kremler canim dene mutlaka 👍
Sinemes Rabia4137 Weleda pişik önleyici krem doğal içerikli, vücuduna ve poposuna kullanabiliyorsunuz. Bebeğim doğduğundan beri onu kullanıyorum, yurtdışından almıştım ben Türkiyede fiyatı biraz pahalı ama çok çok memnunum 👍🏻
Mubu81 Rabia4137 arko nem krem çözüm olmuştu kızıma her kremi denemiştim ama çareyi onda buldum denemeni tavsiye ederim
Dn123 Rabia4137 boynu altı pisik oldu derken kızardıysa bir gazlı bezi ac boynuna yerleştir bir gece kalsın. Sabaha tamamen geçer. Benim kiziminda hep kipkirmizi oluyordu. Dedigimi yap bir gece de bitiyor. Birde koktuk altına bepantol sir istersen
[silindi] Rabia4137 Kesin çözümü diyim mi? Bepanthol cilt bakım kremi. Bir de kuru tutup açık bırakmak
burcu1234 Rabia4137 2 hafta önce bizimde aynısı oldu. Aile hekimi fito krem önerdi. Ertesi güne hiç bişey kalmadı çok şükür.