Karyakrcr Merhaba anneler 2 aylık bebeğim var calpol ne kadar vermeliyim verebilirmiyim? Birde buzdolabında sakladık bişey olur mu acaba üzerinde oda koşullarında saklayın yazıyor
Kbryzr90 Karyakrcr buzdolabında saklamak normalde sorun olmaz ama bebeğine vereceksen biraz beklet dışarda. Dört aylıktan küçük bebeklerde bir buçuk ölçek yazar içindeki yazıda da
Karyakrcr Bitikmomi bugün biraz dışarda kaldık canım yağmurluydu havada o arabada durdu ama ben yinede önlem amaçlı vereyim diyorum nolur nolmaz diye şuan yok bişeyi
Tubis Bitikmomi calpol sadece ateş için mi verilir acaba huzursuzluk içinde verilirmi.. atası normal ama huzursuz 🤔
Bitikmomi Karyakrcr bence verme o zaman canım iyiyse hem soğuk algınlığı vs olacaksa calpol işe yaramaz sen ıhlamur nane limon kaynat iç sütünden geçsin eğer emziriyorsan
Bitikmomi Tubis tabi huzursuzluğu varsa bi yeri ağrıyor olabilir ayına göre yarım çay kaşığı veya tatlı kaşığıyla verebilirsiniz.
Karyakrcr Btlaydnn haklısınız sadece 1 çay kaşığından bişey olmaz sanırım ilk kez çıktık dışarı ondan bu telaşım😊
IKRA_21 Karyakrcr 1 çay kaşığı yeterli. Eğer calpol u açalı 1 ayı geçtiyse pek faydası olmayacağını biliyorum. Ben sürekli yenilerim ilaçları yada kapalı kutu bulundurmaya çalışırım evde. çok geçmiş olsun
Durum_m Karyakrcr dolaba koyma canım hiçbir zaman. Bir çay kaşığı verebilirsin. Bir yer Ağrıdığını düşünüyorsan ya da ateşi varsa
purencleanlove Ateşi çıksa bile tehlikeli dediğimiz 38 dereceye kadar yolu var bebeğiniz daha çok küçük ilaçla bağışıklığını baskılamayın ateş aslında bağışıklığın dostudur nasıl alıştırırsanız öyle gider vücudu kendi baş etmeyi öğrensin nacizane tavsiyem
Melisasbasi Karyakrcr benimkk 2 aylik sabahtan beri uykusundan uyanip ağlıyor bagiriyor bir yeri ağrıyor galiba dedim az önce verdim bi cay kaşığı sakinleşti ağrısı varmış sanırım 🤦🏼♀️