Snmtt Merhaba kızlar. Oğlum 6 ay 12 günlük tutunup ayağa kalkmaya başladı. Zaten aşırı hareketliydi anne yanı yatağında yaptıramıyorum tırmanıyor diye. Kendi yatağına geçirdim tutunup ayağa kalkmaya başladı bugün. Ben hiç istemiyorum erkenden yürümesini çünkü çok zor emeklerken bile durmuyor bir saniye. Böyle erken ayağa kalkıp yürümeye geç başlayan var mı yoksa yürür mü hemen😶😶
Vera1810 Snmtt merhaba yürümesi hemen de olabılır zamanda alabilir benim kızımda 6.5 aylıkken dıkelıyor du bugun dogum gunu ama. 1 2 adım adıp düşüyor. Koltuk kenarlarında ucusa gectı hızlı yurüyor koltukta kenarlarda yürümüyorsa daha zamanı vardır
Mom987 Snmtt Orası belli olmuyor yinede 2 ayı bulur. Oğlumda 6.5 aylık ayağa kalktı 7 aylık sıralıyordu. 10 buçuk aylık adım atmaya başladı 11.5 aylık yürüdü
Zk95 Snmtt 6 aylık ayağa kalktı 6 buçuk aylıkken sıralamaya başladı 9 aylık olmadan da adım atmaya başladı şimdi 10 aylık olucaz baya baya yürüyo😊
Esdoel Snmtt biz 6 ayına 2 3 gün kala ayağa kalkmaya başladık bugün 9 aylık oldu ayağa kalkıp ellerini bırakıyor 2 3 adım atıyor ama hala parmak uçlarına basıyor tam bassa daha çok adım atacak 😊
Snmtt Vera1810 oh iyi sevindim adım atmıyor belini ancak doğrultuyor ama tam dimdik duruyor öyle dümdüz düşüyo tabi bi süre sonra. Adım atmadığı sürece uzar inşallah
Vera1810 Snmtt o zaman baya vardır canım zamanı kendı basına hıc bır yere tutnamadan kalkmayı da ögrencek yürümek için hanı kızım bunları ediyor ama 1 2 gundur 2 adım adıp düşüyor yavrum
Snmtt Zk95 daha sıralama yok bizde ayağa kalkıyo ama belini zor doğrultuyo biraz sonra yorulup düşüyo. O zaman yürümez heralde hemen çok erken daha 😢
Snmtt Esdoel doktorla konuştum normalmiş 6. Ayda ayağa kalkma. Artık yapıcak bi şey yok dedi😀 ben biraz geç yürüsün istemiştim ama artık baya baya kalkıp duruyo öyle ilerletti çok zor zaptetmek gerçekten
Esdoel Snmtt ay hiç sorma ablası 9 ayında kalkmaya başlamıştı ben odaya bir girdim oğlumu ayakta görünce şok geçirdim sen daha tam 6 ayına bile girmedin dedim bu çocuklar çok fena 🤣
Aselmevailaysena Snmtt off bitanede bende var 7aylik oldugundan beri ayağa kalkıyor arkami dönmeye gelmiyor gece uyaniyor bi bakiyorum beşikte ayakta oyuncaklarla oynarken bi bakıyorum koltugu tutup kalkmış yemek masamin sandalyelerini bile kaldırdım baska odaya koydum bulaşık makinesini acmamla hemen geliyo tutunup makineye çıkıyor cok cok dikkat et kendini atmasin yere bence hemen yürüyemez simdi 8 aylık hala ayakta durmak için bacak gücü yok kendilerini hazırlıyorlar ama ben 2 aya anca yürür diye düşünüyorum
Snmtt Aselmevailaysena ya çok zor çokkkk😶 kaç kere düştü sırt üstü bi anda kalkıp gücü de olmadığı için atıyo kendini yürüteç alıyım dedim ama doktor çok erken dedi sürekli gözümün önünde tutmak çok zor olmaya başladı
Aselmevailaysena Snmtt ben 6 aylıkken koymaya basladim simdi uçuruyor yürüteci her cocuk farkli mesela diğer kızımı 8 aylikken koymustum cansizdı ama bu fazla cesaretli düşme işini hic sorma saniyelik oluyor
smaktroll 6 aylıktı tutunarak kalkıyordu 9 aylık olumca ayakda durum bir iki adımda düşüyordu şuan 10 aylıgız kendi ayaga kalkıp yürüyor baya baya istedigi yere artık emekleyerek değil yürüyerek gidiyor 😍
extraordinarymom Snmtt kızım 6,5 aylıktan beri ayağa kalkıyor. 9 ay 21 günlük koltukları sıralıyor, her yerde ayağa kalkıyor ama yürüme cesareti yok ☺️ hemen yürümeye başlamıyorlar merak etmeyin. En azından 10 11 aylığı bulur ☺️
Snmtt extraordinarymom ay inşallah öyle olur ya gerçi böyle de sürekli düşme hali çok zor. Doğduğunda ne iyiydi koyduğum yerde duruyodu kıymetini bilemedim😂