birdefnehikayem Herkese merhaba aranıza yeni katıldım.Benim kızım Defne 17 aylık hem down sendromlu hem de turner sendromlu.Dünyada eşi olmayan çok özel bir bebek tüm doktorlar şaşkın hamileliğimde yüm tarama ve testler yapıldı en ufak bir belirti yoktu.Bir de yarık damaklı doğdu.Ekim ayında ameliyat oldu çok zor günler geçirdik hiç emziremedim çünkü yasaktı. Özel biberonla beslendi katı gıdaya alışmaya çalışıyor. İlk bebeğim öncekini kalp durmasıyla kaybetmiştim.Beş haftalıkken özel eğitimlere başladık.Halen yürüyemiyor ama çok sosyal ve neşeli bir çocuk.Fizyoterapi, bireysel eğitim, ergoterapi, nöroteapi ve dil terapi gibi özel eğitimleri var. Çok ilgili bir aileyiz evimiz terapi salonu gibi oldu her materyali ve oyuncağı almaya çalıştık, gücümüz ve ömrümüz yettiğince elimizden geleni yapacağız kızımıza inşallah güzel olacak herşey öğretmenleri gelişimini çok beğeniyor.İzmir'de yaşıyoruz.Kızıma ve bize destek için instagram hesabımızdan takip edip eğitimlerimize bakabilirsiniz.Ayrıca down sendromlu çocuğu olan aileler varda her konuda yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim🙏😇
Sltn birdefnehikayem allah bagıslasin evladınızı. Çok güzel ne kadar ilgili ve fedakar bir annesiniz maşallah Size ❤
milaseren birdefnehikayem bende üstte kalsın diye yazıyorum. En güçlü anne babalar sizlersiniz. Gurur duyun kendinizle. Yolunuz açık olsun bahtı güzel olsun kuzucugumuzun
Portakallarmavidir birdefnehikayem gücünüz azminiz hiç bitmesin rabbim güç kuvvet versin sizlere takdir edilesi bir aile 🦋
birdefnehikayem [bilinmeyen] çok çok teşekkür ederim🙏kesinlikle bir armağan bir gülüşü var tüm acılarımı unutuyorum bin önre bedel, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim🙏
birdefnehikayem diloska aminnnn güzel kardeşim en korktuğum şey rabbim kimseye yaşatmadın evlat acısını🙏❤️
birdefnehikayem [bilinmeyen] aninnnn🙏🙏inşallah yüzü solmasın meleğimin hep iyi insanlar çıksın karşısına😇
Egekizi birdefnehikayem sevginin başarayamayacağı şey yoktur, Allah anne baba olarak size güç kuvvet versın, güzeller güzeli defne de herşeyin üstesinden gelir❤️
deleted2310 birdefnehikayem o kadar özel çocuklara sahipsiniz ki umarım meleğiniz için herşey çok güzel olur Rabbim onun karşısına hiç kötülük çıkarmasın🙏🏻 İyiki sizin gibi kalbi güzel insanlar hala varlar 💞
birdefnehikayem deleted2310 yaaa çok teşekkür ederim,güzel sözleriniz beni çok mutlu etti çok sağolun🙏😇