dygcm Bebegım 8 ay 13 gunluk, balık vermek ıstıyorum ama Somon vermemde sakınca olurmu kızlar? Birde siz balıgı nasıl pısırıp verıyosunuz fıkır verır mısınız
Dilekmh dygcm canım ben 7 aylıkken verdim sorun olmadı çok şükür. Palamut ve hamsinin tadına baktık şimdilik hala da vermeye devam ediyorum şuanda 8 ay 4 günlük
Aselmevailaysena dygcm ben 6 bucuk ayliktan beri veriyorum fırında pisiriyordum şimdi kızartmaya başladık
turkuaz1290 dygcm doktorum 9. ayda balık vermeye başlayabılırsınız demişti somon verin dedi bizde somon yediriyoruz fırında yapıyorum ben kendi yağını salıyor zaten
dygcm bitterdelisi24 siz nasıl pısırıp verıyosunuz acaba? Fırında mı tavada mı birde süt de emiyo ya bebeklerde oyle zehırlenme durumu fılan olmuyo degıl mı🥴 birde biz levregi parcalara ayırıp buzluga attık tek yıyımlık yapıcagım zaman cıkarırım dıye acaba dondurmak zararlı mı bılemedım, cok soru sordum ya dimi😃
bitterdelisi24 dygcm benımkı 6 aylık ama kardesımınkı 9 aylık o suan verıyor.. palamut levrek somon.. balık taze oldugu sürece asla bısey yapmaz :) dondurupda vereblırsın.. zaten soframıza gelen balık ne zamanın balıgı bilemeyız esım balıkcı ordan blıyorum :)) taze balık pısırırken asla kokmaz.. en ıysı fırında yagsız pısırmen ama sen blırsın
mrvcr dygcm somon ve levrek verdim şimdiye kadar. bi kere fırında pişirmiştim ama genelde buharda pişiriyorum. doktor dondurulmuş balık verme dedi, o yüzden taze taze alıp veriyorum. biz zaten severiz balığı, oğluşun sayesinde bol bol yiyoruz 😬
dygcm Dilekmh bizde bugun somon aldık ben parçalara ayırıp tek yıyımlık olacak sekılde buzluga koydum yapmak ıstedıgımde cıkarırım dıye acaba dondurdugum ıcın bı sakıncası olurmu😕
dygcm Aselmevailaysena alıp buzluga attıgınız oluyo mu? Yani biz daha ilk defa aldık somon denettırmek ıcın buyuk oldugundan tek yıyımlık olacak sekılde parcalara ayırıp buzluga attık yapmak ıstedıgımde cıkarırım dıye sakıncası olurmu bılgınız varmı?
Aselmevailaysena dygcm benim eşim kendi hobi olarak balık tutuyor onları kesiyorum bi porsiyonluk o şekilde atiyorum dondurucuya fırına atarkende yarım patates havuç balık olarak atıyorum