cocukadam Merhabalar bebeğim 6 ay 20 günlük 6.ayda tadımlara başladık sırasıyla yoğurt, kabak, patates, havuç, elma, muz, armut verdim. Şimdi peynir ve yumurta vermek istiyorum ama erken mi acaba veya başka ne verebilirim
BerenandMom cocukadam labne lor yada beyaz peyniri suda bekletip verebilirsin bir kibrit kutusu kadar hepsi ben yarim yumurta sarisi 1,5 cay kasigi pekmez kibrit kutusu labne az birsey ihlamur ¼ muz birde evde varsa ev yapimi bebek biskuvisi mama yapip kahvaltida veriyorum cok seviyor deneyin isterseniz buradakiler tadimlarini bitirince yumurtayı yarısının ¼ u olarak başlayın arttırın
Tulay_34 Yumurta ve peynır verebılırsın yarım yunurta sarısı 1 tatlı kasıgı kadar peynır lor peynırıde olabılır tarhana corbası verebılırsın brokolı corbası yayla corbası verebılırsın baharatsız. Denemen lazım hangısını severse az az verebılırsın artık
cocukadam Tulay_34 BerenandMom çok teşekkürler tabi bu söylediklerinizi verirken ilk kez verdiklerimi yine üç gün kuralıyla veriyorum dimi
BerenandMom cocukadam yapmak gerekiyor da ben yapmadım az yapip karisimi hergun arttırdım tek tek verince yemiyordu alerji olsaydı o zaman tek e donup vermeyi düşünüyordum gerek olmadi siz tek tek yapin isterseniz
Tulay_34 cocukadam evt az mıktarda sonra cogaltabılırsınız meyvelerının ıcıne yulafta ekleyebılırsınız bıraz meyve bıraz sut bıraz yulaf pure yapıpta verebılırsınız
cocukadam Tulay_34 çok teşekkürler ☺️ Yulaf pirinç gibi tahıllar için tadım yaptırmalı mıyım peki gerek var mı
Tulay_34 cocukadam ben dırek vermıstım bır sıkıntı yasamadım sıze kalmıs ama o tahıl yulaf alerjen etkısı en az urunler genellıkle.kabız yapma olasılıgıda az genellıkle