Cenkerinannesi Uyanmiyo 2 gundur neler yaptim agzini minicik acyo almiyo bi turlu mama denedim acba bnimi istemiyo diye yok onuda red etti.2 gun oncesine kadar emyodu napabilirim ya karni tok gibi sis ama emmedi gece 12 de emdi en son
NurR Cenkerinannesi iki gündür aynı sorun bizde de var valla benim kide 2 de emdi o da beş dakika uyanıyo ama almıyo bazen hiç uyandıramıyorum 😔
Ceydasinem Cenkerinannesi NurR Cenkerinannesi 56 günlük bebeğim var benimde bir haftadır ayni durumdayiz doktor uyandirma uykuda onemli dedi ben uyandirmiyorum kendi ne zaman uyanip isterse veriyorum
Momofaboy Cenkerinannesi altını değiştirin ışıkları açın uyuduğunuz odadan başka bir odaya geçin. Olmazsa ıslak pamukla bacaklarına dokunun. En son topuğunu sıkın. Bizim sarılığımız var ilk zamanlar uyanmıyordu böyle yapıyordum. Ağzını açsın diyede ağlamaya bırakıyordum. Sarılığımızı attıkça daha kolay uyanıyoruz.
Cenkerinannesi NurR aynen aynisi olyo dedign gibi bi ara acaba uyku sersemligi emzirdimde hatrlamiyorummu demeye basladim
Kontakay Ceydasinem canım geçen bebeğim sabaha kadar uyudu 2 aylık hiç çişini yapmamış ve sabah emzirdiğimde azcık koyu kan gibi geldi doktoruna gösterdim susuz kalmış gece kaldır arada dedi
Cenkerinannesi Mrymrn uyansada memeyi almiyo mama yapyom surati eksiyo.mamayi degistirmistik begenmedi galiba