Esilanur Öncelikle burnumda bi kaşınma hissi ve sürekli hapşırık olurmu bide boyazım agrıyo ve burnum tıkalı
Aysesmom Esilanur ben hafif geçiriyorum burun tıkanması olmadı ama tuhaf bir şekilde sesim burnum tıkalı gibi değişti. Burun değil boğaz gıdıklanması oldu bende. 3 4 gündür koku yok şuan onun dışında çok iyiyim öksürük falan olmadı. Eşim ağır geçiriyor çok kötü öksürüyor. Bebeğim 1 aylık pozitif çıktı ilk ateşinin 37.7 olmasıyla gittim babası pozitif oldugu işin covid testi yaptılar bebeğim pozitif çıktı ama onun dışında çok şükür başka belirtisi olmadı kızımın. Doktor bebeklerde gripten daha çok korkarız dedi. Covid bebeklerde akciğer tutulumu yokmuş. Emzirmeye maskeyle devam ediyorum daha fazla virüs yükü yüklememek için. Eşim dışında endişemiz yok şuan. Çok geçmiş olsun
Papatyasevdalisi Esilanur gecmis olsn canm herkesin belirtisi ayni olmaz bende hamileyken gecirdim cogu belirtiyi yasadm sadece burun kasintisi akintisi olmadi
SertapHilal Evet ben corona geçirdim,sürekli burnumda kaşınma hissi vardı boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla birlikte.. Ama burnum tıkanmadı kişiden kişiye belirtiler değişiyor
AslanUras07 SertapHilal Belirtileriniz nasıldı ? Bebeğinizle birlikte ne yaptınız ? Bebeğiniz ne kadarlık ? Ve sonrası kalıntı oldu mu ?
Aysesmom Esilanur evet zaten hiç ağırlaşmadım hafif bir grip gibi geçiriyorum. Emzirdiğim için zaten ilaç kullanamıcam test istemedim o nedenle. Emzirenlere 4 saat arayla parol hap veriyorlar. Onada çok gerek kalmadı çok bir ağrım ateşim yok şükür