Hll Cydasngz aynı durum bizdede var emiyorsa bol bol emzirin doktoruna götürün antibiyotik veriyorlarsa almayın derim çünkü sonuclar degimiştır sadexe gecici olarak geciyor
Berenelif Cydasngz evın nem oranı ve ısısı onmlı bnm kız scagı hıc sevmıo 22 23 derece olsn evın nem oranda yüzde kırk ellı gerçekten rahat edıolar cok gecms olsun
Dorukannesi Ankademirrr ayaginin altina ustune limonu sur kurusun kalin corap giydir ben oyle yapiyorum kac aylik sen bebegin
Cydasngz Berenelif soguk buhar makinasi kullaniyoruz ama sicagi sevip sevmedigini anlayamiyorum bebehim erkek.
Dorukannesi Ankademirrr canim benim bebegimde ateslenmisti onu soguk kompres yaptim surekli islattim kafasini ensesini koltuk alti ayaklarini gecmezse ilik banyo yaptiriver ben oyle yaptim bugun atesliydi
Dorukannesi Ankademirrr disler bi cikiverse benimkide o kadar huysuz uyumuyor emmiyor surekli ıhlayip aglayip duruyor anlamis degilim
Cydasngz Doktora goturdum antibiyotik basladi domuz gribine benzeyen bi virus varmis ortalikta iyiki getirmissin dedi en azindan ilerlemeden mudahelede bulundu.boyleyken bile cigerleri dolmus yavrumun oksuruk hapsirik ve burun tikanikligi mahvetti bebegimi.Bence sizlerde cok gecmeden doktora goturun kizlar.