Mugetokmak Arkadaşlar bebeklerinizi ne zaman destekli yavaş yavaş yavaş kısa süreli oturtmalara başladınız ?
Masalikoo 4.5 aylığız kucakta hafif oturtmaya başladık kendi sıkılana kadar izin verin dedi doktorumuz, bu ay bitincede destekliye başlarım diye düşünüyorum
Mugetokmak Masalikoo bizde 4 ay 12 günlük olduk kafa kaldırma ileri atma sanki oturma isteğimiz çok fazla gibi bu arada acaba yavaş yavaş başlatmam mı gerekiyo diye merak ettim bende 😊
CemreKerem35 Mugetokmak oğlum da çok istekliydi oturmaya yürümeye hepsini erken yaptı. Bebekle alakalı bir durum sanırım bu
filtrelikahve Mugetokmak benimde 3 aylık aynı şekilde kafayı kaldırıyor sürekli yan yatırınca falan kaldırıyor ama bizim daha var ondan oturtmuyorum kemikleri batar demişlerdi evli değildim o zamanlar ordan aklımda kalmış
Mugetokmak CemreKerem35 zaten neyi ne zaman yapacağım diye kendime ne zaman sorsam kızımın zamanla o şeyi kendi yapmak istediğini zaten belli ettiğini farkettim 😊
CemreKerem35 Mugetokmak aynen böyle oluyor 💞 bebeğinde bir gelişim görüyorsun ve o ayın gelişimini okuduğunda bunu yapmalı diyor fark ediyorsun ki ayına göre zaten kendisi bir şeyler yapıyor .
Bebek_2020 Benim kızım da istekli ama kemikleri batar diye korkuyorum uzun süreli değil ama kucakta biraz tutuyorum yürütece merak saldı ama çok erken diye düşünüyorum 4. Ay 15 günlük
OncedenGurme Mugetokmak biraz bebekten bebeğe değişiyor bu durum. Kafasını tutabilmesi vs önemli. 2 ay kontrolünde yakında destekli oturturuz dedi doktorumuz 😅
OncedenGurme Mugetokmak hemen 2 ayda demedi zaten. Sanırım 3 aydan sonra minik minik başlar. Çünkü başını tutabiliyor, doktorum muayene ederken hafif arkaya eğimli oturtuyor gözleri fıldır fıldır etrafı izliyor 😅