kutgun Bebeğim 2 hafta önce mukuslu kaka yaptı test sonucu temiz çıktı ancak mukus devam ediyor ben süt ürünleri tüketmiyorum mama olarak ta comformil kullanıyoruz mukuslu kaka sonucu temizse neyden kaynaklanır ve ne zaman geçer 🙁
mom0989 kutgun kaç aylık ? Sonuca güvenmeyin sonuç hiç bir zaman doğru tanı koymaz. 14 aylık olacağız 52 günlükten beri bunu çekiyoruz. 12. Ay da süt ve süt ürünlerin açtık şimdi de kabız oldu çatlak oldu poposu yani hala mukuslu kaka devam.
kutgun mom0989 2 aylık bebeğim sürekli ağlıyor mama sonrası uslanması lazım hep ağlıyor acaba sancı mı çekiyor sancı yapar mi ki bu kaka türü o yüzden mi ağlıyor diye sürekli düşünüyorum
Nida1404 kutgun benim kızımında süt alerjisi çıktı gün içerisinde devamlı ağlıyor 😔 ağlama sebebini öğrenirseniz banada söylermisiniz
kutgun mom0989 maflor plus kullanıyorum ama gazını çıkardığı için üstüne düşmedim çok gaz dolayısıyla olabilir diye
kutgun Cevaplar için teşekkür ederim gaz için bu akşam harveys şurup denicem. Bakalım yine ağlarsa artık yapacak bişey yok evin içinde tur aticam susturmak için
kutgun Nida1404 tamamdır yazarım size şuan vermedim kızım ishal olup gazını çıkardı rahatladı ancak oğlum için kullandım gerçekten etkili gazdan rahatladık