Merhabalar😄
simdiden sıkılırsanız okumayın ama ben zevkle anlatıp yazıyorum bu kadar kolay olması cok hoşuma gitmişti 😄😄 o kadar güzel ve kolay bir hamilelik geçirdim ki doğumum da ona nazaran cok kolay geçti. 39+3 olduğumuzda 1 mayıs akşamı saat 16.00 gibi bel ağrım başladı eşime işten gelince bel agrım oldugunu söyledim fakat normal her zamanki gibi agrı sandım. Kayınvalideme gitmiştik eltime bel agrım oldugunu söyledim ve de sanki idrar kaçırıyorum dedim oysa ki suyum az az geliyormuş 🙈 ilk hamileliğim olduğu İçin bilmiyordum tabi akşam yemeği hazırlanıyor ben o ara devamlı lavaboya gidiyorum bir baktım ki nişanım gelmiş hemen söyledim eltime ben bugun kesin doğururum diye hatta o kadar rahatım ki görümceme saçlarım bozulmasın diye saçlarımı iki tane balık sırtı ördürdüm😄 daha sonra squat çekmeye başladım bir enerji bir enerji yerimde duramıyorum yürüyorum evin içinde egzersiz yapıyorum. Annemi aradım dedim ki çantamı kapının önüne çıkart biz geliyoruz agrım var tabi su arada saat 8.30 oldu işte hafta sonu sokağa çıkma yasakları var sevk kagıdı aldık ve ve kendi annem kocam evime gittim eşime sen biraz uyu ben duşa girecem dedim annem de bu arada salonda bekliyor gidelim gidelim diye ben duşa girdim 9.30 dan 11.30 a kadar sıcak duşta oturdum 😄 o ara hastanede hemşire arkadaşıma söyledim bekleme gel doguracan evde diyo gece 12 de girişim yapıldı 4 cm açıklık ile dogumhaneye cıktık ama malesef ne eşim ne annemi almadılar virüs olduğu İçin nst ye bağlı kalmak istemedim sabah 4 e kadar yürüdüm odamda tek basıma egzersizler yaptım. 4 de artık 6-7 cm açıklık vardı ve de sancılarım sıklaşmıştı. Ebem müdahale etmeyeceğini ve ıkınmam gerektiğini bağıracak bişey olmadığını anlattı saat 5.35 de oğlum artık gelmek için hazırdı. Doğum gerçekleşince ebem bana kordonunu kesmek ister misin diye sordu ve kendim kestim bebeğimin eşini(plesanta) de almak istersen veririz gömersin dedi ve verdi 3 dikiş ile dogumdan çıktım 😄😄 Harika bir ebe ile karşılaştım ki bana sütüm gelsin diye hurma ve tatlı ikram etmişti allah razı olsun cok güzel bir doğumum oldu herkese de boyle doğumlar nasip olsun 🥰🥰