niloyaaa Merhaba hanımlar; bebeğim 9 kilo molfix 4 numara bez kullanıyorum bu ara geceleri sık sık taşma sorunu ile karşılaşıyorum bez numarasını mı büyütmeliyim ne yapmalıyım sizce?
BalarisiYusra niloyaaa bence de değiştir çok küçük gelmiyor mu benim yiğenim 6.700 Kiloydu 4 no kullanıyor
nursocum niloyaaa molfix bi ara mecbur kaldım kullandım taşma problemi hep vardı en iyisi Prima premium asla sızıntı yok
lydia91 niloyaaa molfix sleepy canbebe bunlar ne yaparsan yap taşırıyor hele sleepy de asla kaka durmuyor prima aktif bebeğe geçtik rahat ettik çiş kaka asla sızıntı yok.
niloyaaa BalarisiYusra küçük değil aslında bezin üzerinde de 7-14 kilo aralığı yazıyor o yüzden onu kullanıyodum
BalarisiYusra niloyaaa neden taştığını anlayamadım o zaman nerede taştığına da dikkat et belki tam kapanmıyordur
Mom987 niloyaaa kilo aralığına bakmayın tutmuyor çünkü 5 noya geçin ben ben 9 kiloda 5 numara kullandım.
mrymdoruk niloyaaa ben de aynı sorunu yaşıyorum bebeklerimizin kilosu da aynı geceleri kullanmak için prima aldım onu deneyeceğim bir de
MarlaSinger niloyaaa yatarken 5 numara tak. Benim bebeğim de o kiloda ama ben 5 numara külot bez kullanıyorum
BombastikTurta niloyaaa Ben oğlum doğdu doğalı sleepy kilot bez kullanıyorum ve çok memnunum şuan 8400 kilosu 4+ kullanıyorum.
duygukoc niloyaaa bence bez numarasını büyült canım cırtcıtlarının olduğu yerle ön kısım tam birleşmiyorsa belden çiş çıkma sorunu oluyor benimde öyleydi bi numara büyük alım şimdi öyle bir sorunumuz yo
Minikprenseselo niloyaaa bnm kizmda 9 kiloaya yakn bnde 4 numaraya yeni gectm hc o tarz sknti yasamadm