Masumerubap Kızlar ya burda bi postta okumuştum kakada boyle beyaz beyaz biseyler oluyor burda bi annede postta anne sütünün yağlı olduğunun belirtisiymiş doğrumu sizce sizdede oluyormu kızım 3.5 aylik
BalarisiYusra Masumerubap beyaz değil altın sarısı pütürlü Tanecikler olunca Sütün Yağlı kısmını sindiremedikleri için dışkı ile atıyorlar
BalarisiYusra Masumerubap beyaz kaka ilk defa sizden duydum beyaz olmaması gerekiyor anne sütü alan bebeklerin kakası sarı oluyo o başka bişeyden kaynaklı olabilir doktora götürün derim
Duruparmak Masumerubap bizde de oluyor aynı problem bazen sarı renkli bazen beyaz renkli oluyor doktora sorduğumda anne sütünün sindiremediği yağlı kısmı olduğunu endişelenecek bir durum olmadığını söylemişti benim de bebeğim 3.5 aylık ama isterseniz doktorunuza da sorun çünkü her doktor farklı bir şey söylüyor
Masumerubap BalarisiYusra tesekkur ederim canım ama beyaz kaka degil kalayın içinde beyaz beyaz boturcuklr
Betul5434 Masumerubap benim de öyle oluyor canım sarı içinde minik mink pütürler doktorUmuza sormuştum anne sütün yağlı oluğunu bebeğinde iyi beslendiğini gösteriyormuş dedi😇