Merhaba arkadaşlar sünnet yaptıracaklara ufak bir önerim var öncelikle baştan anlatayım oğlumun operasyonunu. Oğlum 7 ay 3 günlükken yani cuma günü 12 de randevumuz vardı gittik bekleme odamızda oğlusunm uyuyakaldı doktor geldi uyuyorken bi işklemnyaptı hemen uyuştu ponçik beş dk sonra kliniğine aldı yatırdı bi elinden ben bi elinden eşim tuttuk kaynanamı da yanımızda getrmilti. Doktor tüm aşamalaru göstermek istiyorum ama biz bakamıyorz esinle zaten ben pek bakamam bu tur işlemlere. Elimde küçükken bi kan olayında bayıldığı için bakamıyo. Neyse kaynana izliyor her aşamayı o cesaretli. Bizde o sırada oğlumla konşuyrz oyuncak falan gösteriyorz. İçimden hep eşim etkilenrese bayılırsa diye düşünüyrm ama iyiyim diyor. O sırada bi an işleme bakıverdm ondan sonra bana bi halsizlik mide bulantısı bunalıma hali geldi hemn kaynanama dedim sen gelse ne anne ben bi koltuğa geçeyim iyi hissetmiyorum diye. Derken bi beş on dk sonra İslam bitti oğlumu odasına aldık ama benim betim benzim sararmış bi tuhaf oldum görevli biri kolonyalı mendil su ayran getirdi az dinlndm öyle kendime geldim. Yani eşimden korkarken ben kendim fenalaştım.eve geldik bi saat sonra falan oğlum başladı ağlamaya o kadar ağlıyor ki bende ağladım derken şurup la faln ağrısı dindi bugün düne göre daha iyi kaynanm bezi değiştryor bn kötü oluyrm hala bakamıyrm. Diyeceğim şu ki eğer böyle şeylere dayanamıyorsan hiç girmeyinbi yakınınız grsin babayla. Kaynanam olmasa bn nadı kuzuma bakacktm o an bilemiyrm. Minnoşum şimdi uyuyo yanımda gözyaşları aklıma geldkçe içim parçalanıyor. Son okarak şunu ekleyeyım lokal anesteziyle oldu yavrucağım o esnada ve tüm işlemlerde hiç sesi çıkmadı öylece izledi etrafı eve gelince sanırım yanma hissi canını yaktı.yani yazmak istedim fikir sahibi olasınız az çok diye