eymensmom27 Kızlar bebeğim 8 aylık ve bu ara geceleri terliyor kafası sırtı bazen anlı kulakları da soğuk oluyor uyuduğunda dikkat ediyorum da havalar soğuk diye battaniyesi kalın değil de içi yünlü sizce ne yapmalıyım? Sürekli üstünü değiştirsem uyanıyor 😓
eymensmom27 eymensmom27 birde ben bir yerde okudum odasında cam açık klima veya ventilatör yoksa birşey olmaz ter kendinden kurur diye bi bilginiz varmı? 🤔
Sldmrt eymensmom27 uyurken üstündr battaniyr varsa açmadığınız sürece terlesede sıcaklığını korur. Yüzü de terlediğinden açıkta olduğu için soğuyordur. Ne giydiriyorsanz bi kat ince gydirmeyi yada üzerine daha incr birşry örtüp deneyin birde
eymensmom27 Sldmrt üstünde çıt çıtlı atlet var kısa kol onun üzerinde de gece tulumu biraz büyük hatta ozaman battaniyesini değiştireyim ben ne kadar kalın battaniye o kadar az üşür diye yünlüyü bilerek kullanmayı tercih ettim altımızdakinler yakmıyor bizim yatakodası da büyük olduğu için oda serin oluyor teşekkür ederim öyle deneyim ☺️
eymensmom27 Sldmrt yok ince o kalınlarına baktım da çocuk uykuda rahat edermi ki bunalırmı sorusuyla almadım siz kullandınız mı?