Havvamurt Bugün 3ay kontrolumuz vardı bebegim 6700gram 64cm doğum kilosu 3820gram 52cm di sizlerde durumlar nasil
Arasss Havvamurt maşallah 🧿 bizim de 3 ay kontrolü 2 gün sonra ama oğlum daha tam 6 kilo değil 😔 sadece mana yiyor mide sorunu olduğu için yani reflü nedeniyle çok kusuyor kilo alımı deve de kulak misali😔 Doğum kilosu 3900 idi.
aysegull Havvamurt bebeğim 3 ay 12 günlük kontrol için bugün gittik 7500 gram kadar boyu 64 cm kafa 42 cm. Diğer gittiğimiz de biraz kilolu dedi bu kez gayet iyi dedi anlamadım. Sadece anne sütü içiyor
Havvamurt Arasss benimki de mama artı anne sütü alıyor ama bu ay mamayı yarıdan fazla azalttık 1kilo almış yine ben hiç almamıştır diyordum
Nilufer Arasss ar mama denedin mi canim ben onu kullaniyorum kusmasi bitti 2 aylik suan cok sukur 6 200 gram
Arasss Nilufer bebelac Ar kullanıyoruz doktorumuz 1 yıl boyunca Ar mama 2 şurup bide toz ilaç mamaya katıyorum gaviscon diye bişey ama çok az kilo alıyor
Nilufer Arasss valla canim banada gaviscon verdi kullanmadim cunku ar mama kusturmuyo benimkini ama masallah bizim kilo alisimiz iyi gaviscon agir geliyordu daha fazla kusuyordu