Mom622626 Benimki çekmiyor artık yenisini almayı düşünüyorum hangi markaları tavsiye edersiniz? Robot süpürgeyi merak ediyorum Kullanıp memnun kalan varmı?
Sedagenco Mom622626 süpürge olarak Philips kesinlikle robot süpürgemide yurt dışından almıştım çok memnunum günlük temizliği robot süpürge yapıyor haftada 1 kere normal süpürge yapıyorum
Poyraztaha Mom622626 arçelik s4935 var bende iki buçuk senedir kullanıyorum çekim gücü azalmadı çokda kuvvetli bi makine biraz büyük tek sıkıntısı o
Melekler Fakir kullanıyorum çok memnunum 7 yıldır halıyı yerden kaldırıyor. 2400 w komşum da aynısını aldı
beybi11 Rowenta ROW RO6951EA Xtrem 2.5 yıldır kullanıyorum, çekim gücü vs. iyi, toz haznesi geniş. Memnunum
Tuba Mom622626 Hem robot süpürge hemde elektrikli süpürge kullanıyorum. Robot süpürgem irobot roomba 966. Elektrikli süpürgem miele complete c3. Her ikisindende çok memnunum ve gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Merve-miray Mom622626 https://www.google.com/search?q=altus+toz+torbasız+süpürge&client=ms-android-samsung&prmd=sinv&sxsrf=ALeKk00eQbh4PjBmpPvpx3WBxYvcOTfiiw:1602965785874&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjS1oPyuLzsAhVDrosKHZyECOkQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=560#imgrc=ummp45_EdCb5aM
seydaac Mom622626 rowenta compact Power cyclonic toz torbasız süpürge kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim.
Mom622626 Tuba biliyorum o yüzde fiyatını sordum 😄 birde bu markaya bakayım. Ben xiaomi roborock s5 maxı araştırdım 🤔🤔 bunuda bir araştırıyım.
Tuba Mom622626 araştırın tabi sonuçta ucuz bir şey değiller içinize sinen hangisiyse onu tercih edin🤗
duru_20 Mom622626 xiomi vacuum mob al canım sen beneğinle ilgilen o evi süpürsün 😁 bende dysun süpürge var çok memnunum şimdi günlük için robot süpürge aldım
Arasannesi Mom622626 Xiaomı Roborock s5 max kullanıyorum robot süpürge olarak cok memnunum.normal supurgem de dyson anımal pro2 .ıkısı de harıka eger robot supurge almayacaksanız dysondan şaşmayın çekim açısından ben dıger supurgelere supurge demıyorum ınanılmaz toz kıl cekıyor.kedim oldugu ıcın almıstım yakın zamanda da işimi kolaylastırması ıcın robot aldım
Arasannesi Mom622626 evet bence supurge de performans açıcından en ıyısı dıyebılırım baska markaları da kullandım bekarken annemın evınde kıyasladıgımda arada daglar kadar fark var