dilekkogretmenn Anneler doğum sonrasında saç dökülmesi için hangi şampuanı kullandınız? Bebeğim 10 aylık ama ciddi saç dökülmem var 😔
Perissmom dilekkogretmenn 7,5 aylık bebeğim her yer saç, tutam tutam dökülüyor. ne kullandıysam fayda etmedi.
Flora dilekkogretmenn bebeğim 5 aya gircek kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum inanın tutam tutam napcağımı şaşırdım bende burda bekleyeyim
yyytsen dilekkogretmenn +1 🤮 biz de 9 aylık olduk avuç avuç dökülüyor açılmalar var saçlarımda çok moralim bozuk,
Smgsydn dilekkogretmenn demir ilacı kullandınız mı? Demir eksikliği yapıyormuş doğumdan sonra. Doktorum bana kullanmaya devam et dedi
Smgsydn yyytsen demir ilacı kullandınız mı? Doğumdan sonrada kullanmaya devam etmeniz lazm doktorum devam ettirdi. Demir eksikliği yapıyormuş.
yyytsen Smgsydn ben de bir kaç kutu kullanıp bırakmıştım sonra bebeğim 4 aylıkken falan bir kan değerlerimi kontrol ettirmiştim sıkıntı yoktu ama su an ne alemde bilmiyorum malum pandemiden dolayı gidemiyorum da hastaneye
yyytsen [silindi] bende sizin gibiyim, yerine yenileri çıkar diyorlar hep ama ne kadar doğru bilemiyoruz 😢
MugeAtlas dilekkogretmenn ben bir kutuyu bitirdim, hiç bi işe yaramadı. Hala aynı hızla devam dökülmeye
Ada1311 Ben vitamin kullandım değerlere baktırıp biraz azalttı sonrasinda trendyolda tgc bakım yağı diye bir yağ aldım 2. Kez kullandım bayaaa fayda etti. 1 yaşında ki kızıma bile kullandım ♥️ insalalh devamında da böyle olur.
Yakisiklininannesi Benim de 6 aylik bebeğim 3.aydan sonra asiri dokulmeye başladı azaldı saçlarım acilmalar var ducray diye bi şampuan aldım eskiye nazaran bi tık iyi geldi diyebilirim sadece😬İnşallah kel kalmayız bi gidişle