Alparslanim22 Kizlar bebegim 3 aylik inek sutu alerjisi var. Pregomin as mama veriyorum. Ama sevmiyor aglayarak iciyorum ne yapmam lazim ? 😫
Mannesi1_ Alparslanim22 benim oğlum da 2 aylık aynı mamayı kullanıyoruz sizle mamayı içmediği için doktorum ya pekmez ya da vanilya şurubu önerdi çok şükür pekmezle içti genellikle 60 ya da 90 cc yaptığım da 1 çay kaşığı kadar koyabilirsin dedi doktorum şiöid çok güzel içiyor çok şükür
NuriSedefElis Alparslanim22 bizimde inek sütü alerjisi çıktı özel bi mama verdi ama ben yediklerime dikkat ediyorum mama vermiyorum emzirmeye devam ediyorum sende öyle dene canım emziriyorsan kendi yediklerine dikkat et mama verme ♥️
Alparslanim22 selenay_ Hic uykusu yok maalesef günduzleri 15 dkk kestiriyor kucagimda besigine koydugum an uyaniyor
nurhayatervaras Alparslanim22 1 çay kaşığı organik el yapımı üzüm pekmezi koyup dene canim. Yoksa icirmen çok zor maalesef. Doktorumuz pekmez veya vanilya çubuğu veya surupu ile dene demişti bize. Pekmezli olanı içmişti oğlum. Biz pekmezle hep icirdik. Çok şükür bir sorun yaşamadık.
Newnewroz Pekmez tabi ki verilmez 3 aylık bebeğe, vanilya aroması katılıyor tadı kötü diye, aldığınız eczaneye gidin talep edin isterler size
nurhayatervaras Newnewroz biz vermiştik hiç sorun yaşamadım. 3 aylık iken verdik. Oğlum şuan 15 aylık.
Newnewroz nurhayatervaras sizin bebeğinizde olmamış olabilir ama her bebekte olmayacağı anlamına gelmez vanilya şurubuyla tatlandırılıyor genelde
nurhayatervaras Newnewroz tamam ablacım. Sende haklısın. Vanilya şurubu ile pekmezi tartisamicam senle.