Minikannesi00 Miracc canım kullanmadım ama çok dikkatli kullanılması gereken bi ürün olduğunu duydum ,biraz sıkıntılı
Nurrcem Miracc kullanmayın lütfen siz hergün kimyon çayı için sabah akşam iyi geliyor ve bebe yağı ile masaj yapın.. doktorunuza danışıp probiyotik damla ve gaz damlası kullanım bitkisel olanları
Miracc Minikannesi00 bana bi tanidigim onerdi bebegim kolik internette arastirdim sıkıntılı dediginiz gibi
Busra812 Miracc bana doktorum zeytinyağı ile karıştırıp ayaklarının altına o şekilde masaj yapmam gerektiğini söylemişti. Gerçi bize hiç faydası olmadı ama inşallah size olur 🙏
acikahve Miracc Doktorumuz bize Incia’nın Colicaid yağını almamı söylemişti. Aroma terapi yağı akşam yatırmadan ayaklarına sürüp masaj yapıyordum. Daha huzurlu uyuyordu.
DamirinAnnesi Miracc bana çok tavsiye edildi acı elma yağı aktardan aldım bir süredir kullanıyorum. Bebeğim kolik biraz iyi geliyor gibi ama ne gibi tehlikesi var herkes sıkıntılı demiş anlayamadım ve korktum açıkçası…
Aselsmommmmmmm Miracc evet fazla sürülmesi tehlikeliymiş ama 1 damla sağ ayağının altına 1 damla sol ayağının altına sürüp masaj yapabilirsiniz
Safilokum Miracc acı elma yağı hakkında iyi şeyler duymadım gazlı bebeğiniz varsa vicol adında bibdamla var eczaneden alabilirsiniz bütün deneme sonucu bu damlada rahatladık biz