gizemelifbas Kızlar iyi akşamlar 6 ay 12 günlük kızım gündüzleri 4 uyku yapıyor iki saat zor dayanıyor uyanık olmaya normal mi sizin bebelerin düzen nasıl
iremceren gizemelifbas bebeğinizin düzenini bilmiyorum ama 4 çok değil mi gece uykusunu etkiler, gece geç uyur gibi
acikahve gizemelifbas 3 uyku yapıyor. Toplamda max 3.5 saat uyuyor. Akşam 19:00-20:00 arasında akşam uykusuna yatıyor.
Happy_boy gizemelifbas oğlum da 6 ay 11 günlük. Gündüz 3 uykusu var ama topladan 2 saat etmez. Ama akşam 10 da uyuyup sabah 10 da kalkıyor. Bence her bebek farklı uyumak istemediğinde zorlayın yeter
gizemelifbas Kbrbydk her uykusunu bir saati geçirmemeye dikkat ediyorum son uykuyu 45 dkya düşürmem gerekiyor hatta
Kbrbydk gizemelifbas bence sınırlama koymayın sadece saatleri düzenleyin. Sabah en geç 10-10.30 gibi ilk uykuya geçerse 2saat uyusa sonraki uykuya iki saat sonra geçse sonra birdaha 2saat uyusa ortalama olarak son uykusu da 18-18.30 gibi olsa yarım saaat 45 dk ideal olur. Sonra 21.21.30gibi de gece uykusu olur bizim duzenimiz hemen hemen böyle
Ada_Deniz Akşam 8-9 arası uyut kızım sabah 6 da ayakta 8-9 arası uyur 1 saat en fazla o da sonra 2 de uyur yarım saat 5 de uyur yarım saat bizim de düzen bu şekilde az uyuyor bizim kız gece de 1 defa kalkardı şimdiler de 2 3 kalkıor 🥺 bizde 5 ay 21 günlüğüz
Kbrbydk gizemelifbas 8 -8.30 gibi. Ben kendim uyandirmiyorum düzeni böyle oldukça kendi uyanıyor bu saatlerde