Cennetkokulum66 Ceydakoruc hiç tanımadığınız birini yalancı konuma getirecek kadar çirkin bir kalbiniz var. Arkadaş size neden yalan söylesin ki? Sonuçta onun bir daha görmeyeceği bir insansınız. Ben doğru söylediğine şahidim. Siz demek ki çok yalan söylüyorsunuz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.
Ceydakoruc Cennetkokulum66 ayy bak gördün mü şimdi ben tanımadığım insanı yalancı konumuna getirip çirkin kalpli oldum sen bana yalancı diyerek benden çok farklı biri olup iyi kalpli oldun gördün mü vah vahh. Yalancı dedik mi? Yalan söylüyosun dedik mi? Sadece şaşırıp inanamadık ne abarttınız he. Hee birde yalan söyleyen milleti yalancı sanarsa, yalan söyleyende kendini ispatlama çabasına girer. Doğru söyleyenin umrunda olmaz😉🙃
Esdoel Ceydakoruc sana öyle cevaplar verdim ki yorumum silinmiş senin gibi biriyle ugrasilmaz kişi kendinden bilirmiş işi bide yalancı mi deeik.diyor yok bunların çocuğu 6 ayda yürüyor bunlar surunmeyi emekleme sanıyor vs vs benim.cocugim seninkinden erken dönse erken emeklese ne faydası var geç emeklese ne faydası var aaa bu arada bilemedin 6 ayda değil ama tam 9 ayda yürümeye başladı şimdi otur derdine yan 🤨
Ceydakoruc Esdoel ahahahha ayyy bak gördün mü ne dertlendim ne dertlendim tüüühhhhh, hadi ablacım haddiiiiii, terbiyesiz mesajlarınıda al git öteye hayyddiiiiiii🤣 ne büyüttün kız beni içinde sanal insanları bu kadarda kafana takma valla bak🤣
Gzmgzm Hakcjrks anne sutu alan bir bebek obez olabilir mi o nasil doktormus oyle.hic kafaniza takmayin. Ornek olarak gosterilmeli hatta bebeginiz.
nursocum Hakcjrks diş çıkarınca zayıflar zaten birde emeklesin çok zayıflıyorlar boşver doktoru anne sütü içiyor napabilirisn
Sibel8Duru Hakcjrks sadece anne sütü ise obezite falan olamaz doktorunuz nasl böyle birşey dedi anlamadm