Hakcjrks Kızım 5 ay 10 günlük kilosu 8. Doktor iri bi bebek dedi obezite sınırına yakın dedi.Sadece anne sütü alıyor.Bu ayda ki bebeklerin kiloları nedir acaba kıyaslama amaçlı değil sadece kızımın gerçekten çok mu kilosu diye
Azizeguney Hakcjrks dotor iri dediyse iridir bu ara benimde bebeğim 5 aylıkken 5 kiloydu. çok fazla kilo alırsa beslenmesini düşürmen için liste yazıyolar bilgin olsun
Merve-miray Hakcjrks Sizde mi 7 mayısta doğum yaptınız 😌 neden iri bebek demiş ki doktorunuz. Benim kızım tam 5 aylıkken doktora kontrole götürmüştüm 9.300 geldi kilosu gayet güzel dedi. 3.300 doğdu
Ssemass Hakcjrks benim bebegimde 5 aylıkken o kilodaydı anne sütü aldığı icin bir problem görmedi doktorumuz
-PembePanterMom Anne sütü alan bebekler o kiloyu ilerde atıyorlar diye biliyorum ayaklanınca felan 🤷♀️ Benim bebiş de iri bebek olarak doğdu bakalım kontrol de ne diyecek bize biz daha 2 aylığız ama
lydia91 Hakcjrks canım evet birazcık fazlaymış ama sadece anne sütü aln bebeklerde sorun olmuyor diye biliyorum. Maşallah sağlıkla büyüsün 🧡
Merve-miray Hakcjrks Happy momda tanıştık mı biz hiç 😌 Aynı haftada olanlarla hep muhabet içindeydik 🤗
Kado87 Hakcjrks 6600 7000 olmasi gerekiyor biraz kilosu var ama emen bebeklerin obezite olmadigini duymustum bizimkide kiloluydu sonra istahi bir kesildi bide yurumeye basladii simdii eski kilosundan eser yok:)
Esdoel Hakcjrks kafana takma derim kızım 4 ayında 5500 kiloydu ek gıdaya geçtik hemen 1 yaşında 15 kiloydu yürüdüğü için doktor sorun etmedi oğlumda 4 ayında 8480 di kilosu hatta kızdı hareket edemez diye ama benim çocuğum zaten 4 ayında çoktan dönmeye başlamıştı ve emekliyordu o yüzden yine sıkıntı etmedi
Prens0205 Hakcjrks benim oğlum 9 kiloydu 5 aylıkken sadece anne sütü aldığı için doktor normal dedi zaten sonra da gitti hareketlenmeye başlayıp diş çıkarınca 16 aylık 12 kilo şuanda
ErdeminAnnesii Hakcjrks bebeğim 4 aylıkken 7300 du bence normal arkadaşımın bebeği 4 ayıkken 8000 di düşünün
Ayparemmmm ErdeminAnnesii benim bebeğim 4 aylık 8buçuk kilo sıkıntı etmiyor doktorumuz diş zamanı ve hareketlenince verecek ZTen dedi
Mrve2525 ErdeminAnnesii benim kızım da 3.5 aylık 6600 kilosu doktor normal dedi 4. Ayda da o civarda olur yine
Ceydakoruc Ayparemmmm bunların bebekleri 6.ayda da yürüyor🤣 sürünmeyi yada dönmeyi emekleme diyolar benim çevremde de çok var🙄🤷🏻♀️
angelgirlSs Hakcjrks benim bebeğim 5. Ayında 9000 gramdı. Bugün 6. Ay kontrolü vardı 9800 gr geldi. Bizde sadece anne sütü ile besleniyoruz. Ek gıdada be olur bilemiyorum
Kereminannesiii Hakcjrks 5. Ayında oğlum 8300 dü sadece anne sütü aldığı için normal demişti doktor. Zaten 6 aydan sonra kilo alımları düşüyor. Şuan 13 aylık 10 kilo