Mirabebek Kızlar merhaba 4günlük yeni anneyim göğüs ucum yok silikon meme aldım ama onunla bile almakta zorlanıyor gündüzleri çok uyuyordu suan hastane sarılıktan dolayı ışına aldılar göğüs uclarınızı nasıl çıkardınız ?
TugbaY Mirabebek merhaba bende 10 günlük anneyim benimde göğüs ucum yoktu çok zorlandım sonra çözüm ararken e bebekte bir göğüs ucu çıkarıcı aparat buldum ve kurtuldum şimdi bebeğim daha rahat tutuyor kesinlikle tavsiye ederim markası LANSİNOH
Kado87 Mirabebek benim hastanede hemsireler ugrasmisti bu siringa varya onunla cekiyorlardi gogsumun ucunu ole cekiyorlardi emziriodm ole yapa yapa ccocukta eme eme cikardi ucunu dene bence.
Melikederinakinnn Mirabebek gunduzleri uyusada siz onu uyandircaksiniz akan uyuyo bosveriyim demiyceksiniz iki saatte bir emzirceksiniz gogus cikarma aparatlaei var yada siringayla yada sagarakda gogus ucunuzu yavas yavas cikartabilirsiniz uyuda bile srtini kasiyip cenesinin altna dokunup ayaklarni gidiklayip uyandirip emzirceksiniz ki sarilik olmasin
Suhedaaa Mirabebek şırınga ile yapma el pompası olabilir. Bu arada geçmiş olsun inşaAllah tez zamanda çıkar 🙏🏻 bebeğini uyandırmaya çalışıp uyanmıyorsa eğer uykusundayken emzirmeye çalış emmese de sağıp biberona koyup ver 😊 ben öyle yapmıştım
Mirabebek TugbaY ilk başta ucuz olan yöntemi deneyeceğim şırınga diyor kızlar eğer işe yaramazsa bunu da denerim
Mirabebek Melikederinakinnn yani ben uyanması için neler neler yapıyordum iki saate bir üstünü çıkartıyordum burnunu ağzını yanaklarını çenesini topuklarını sıkıyordum sırtını kaşıyordum ama sarılık demek ki onda baya baya uyku yapıyordu ama geceleri de gündüzlere göre daha çok uyanık
Mirabebek Suhedaaa süt sağma makinem var elektrikli ama onunla bile bazen zorlanabiliyor çünkü ilk başta yapmadım sarılık oldu tutmamaya başladı
Suhedaaa Mirabebek üzülme inşaAllah düzelir hepimizin başından geçiyor ve hala geçebiliyor sen sadece pes etme şimdi durumu nasıl bebeğin sen nasılsın?
Mirabebek Suhedaaa sadece süt verdim göremedim izin vermediler hiç pes etmedim kaşıkla da olsa verdik ama yeterli gelmemiş inşallah yarına alırım kızımı emin eller de biliyorum ama için buruk rahat değilim bir an önce yarın olsun istiyorum allah kimseyi evladından ayırmasın
Kado87 Mirabebekaynen meme ucumu cikarip hemen agzina sokuyodum 2 gun ole yaptik somra eve geldim evdede briaz ole yaptim cocuk emdikce uzasi ucu.
Suhedaaa Mirabebek Amin amin inşaAllah 🤲🏻 benim kızım da küvezde kaldı aynı bende o şekil düşündüm emin ellerde diye ama insanın içi buruk oluyor Rabbim sizi kavuştursun ve tüm anneleri evladından ayırmasın inşallah 🌼🤲🏻