minikoglumm Merhaba hanımlar bebeğim 3 aylık oyun halısı ve dikkatini çekebilecek oyuncaklar almak istiyorum neler alabirim oyun halısı ve oyuncak tavsiyelerinizi bekliyorum 😚
Oreolumagnolia minikoglumm e bebekten 100 tlye oyun halisi aldim 4 oyuncagi aynasi ve yastigi da var o kadar ilgisini cekiyoki ozellikle oyuncaklari asiri sevdi kesinlikle tavsiye ederim benim elim kolum oldu islerimi yapabiliyorum dusumu bile alabiliyorum
Deletedmom411 minikoglumm ben iki tane oyun halısı aldım dün geldi bayıldım ya harika valla oğlum çok sevdi sürekli desenleri inceliyor atayım fotoğrafını trendyoldan aldım
dlkcnblt Bende bekleyim burda yorumları 😌20 gün snra oğlmda 3 aylık olcak bende oyun halısı almayı düşünüyorum.sesli ışıklı hareketli şeylere falan bayılıyor
2papatya minikoglumm piyanolu oyun halısından aldım çok sevdi kızlarım oyuncakları da ses yapıyor ayaklarını vurdukça piyanodan ses yapıyo tavsiye ederim
minikoglumm Oreolumagnolia bı bakayım canım bende dikkatini çeksin istiyorum çünkü durmamaya başladı bende birşey yapamıyorum
dlkcnblt Oreolumagnolia bebeğiniz kaç aylık ay inşallah bnmde öyle olur vallaha başından ayrılamıyorm 👀
dlkcnblt Oreolumagnolia bende trendyoldan baktım çok oyuncaklı müzikli köpekçik falan var 340 tl mi ne alamadık pahalı geldi bu ay.yygun fiyatlılarada güvenememiştim 👀
minikoglumm 2papatya bende ondan alıcam büyük ihtimal canım iki tane var e bebekte piyanolu ne kadara almıştın canım ikisi farklı fiyat çünkü
Oreolumagnolia minikoglumm kesinlikle dikkatini cekiyor canm ozellikle aynasina bayiliyor benim kizim hatta 2 ayliktan beri kullaniyorum suan 3 aylik hala seviyor
Oreolumagnolia dlkcnblt yok kuzum bosvwr muzikliyi inan 100 lira verdim sadece elim kolum oldu oyle cok seviyoki icinde uyuyup kaliyo bazen
Adelim A101den davul aldım ben calıyorum o seslere tepkı verıyor cok guzel cıngırak ama yumusak olanlardan al hep agıza sokuyor cunku