milaseren Arkadaşlar 37 hafta doğan kızımda 1 ay sonra hemanjiyom çıktı. Şuan 3 aylık ve her geçen gün büyüyor. Göz kenarında tam olarak. Doktorumuz estetik cerrahiye yönlendirdi. Aynı durumu yaşayan var mı? Nasıl bir yol izlediniz lütfen yardımcı olur musunuz?
OnurFundaGen milaseren bu durumda ilk bir yıl ellenılmemeli bir yıl kuculuyormu büyüyormu diye takip ediliyormus daha sonra plastık cerrah falan mudahale edıyormus
milaseren OnurFundaGen yüzde çıkanlarda beklememeliymişiz sanırım öyle dediler tehlikeli olabiliyormus
Bus_ra_ Benim oğlumunda kolunda var silikti şimdi baya rengi kırmızılaştı dokusu şiş gibi doktor bekleyelim dedi takip ediyoruz
milaseren cileklimilk Merhaba; kalp ilacını yan etkilerinden dolayı reddetmiştik. Gittikçe küçüldü ve 20 aya yakınken tamamen bitti. Şuan çok yakınlaştığımda çil kadar minik bişey var oda çok dikkatli bakınca annesi olarak ben farkediyorum.
cileklimilk milaseren hiç bir tedavi uygulamadan mı geçti peki . Büyüklüğü ne kadardı hemanjiomun bizde ilacı reddettik ama lazere başladık biraz fazla büyüdü bizimkisi
gulce53 Merhaba bizimki de goz kenarinda suan gorusune engel degil 6. Ayda cikti 9 aylik suan sadece arastirmada doktora gosterdik damla haricinde bisey vermedu gozunu kasidikca kanatiyor ilac icin kararsisiz ne onerirsiniz beklemeli miyiz